Rossz tetkót varratott magára Jennifer Lawrence

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Jennifer Lawrence víz varratás Az éhezők viadala tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A víz képletét akarta magára tetováltatni a színésznő, ám nem a terv szerint alakult a dolog.

Jennifer Lawrence Oscar-díjas hasra esése után már kezdünk hozzászokni a színésznő bénázásaihoz.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Legújabb tetoválásához fűződő történetén azonban nem tudjuk túltenni magunkat. Mert míg Victoria Beckham megszabadulni igyekszik a testét díszítő motívumoktól és feliratoktól, addig Chris Martin barátnője gondolt egy merészet, és magára varratta a víz képletét, a H2O-t. Csakhogy nem éppen úgy sikerült, ahogyan azt eredetileg tervezte.

Forrás: AFP/Jason Merritt
Tetoválóművész ekkora boldogságot még nem okozott! Egy beteg kislányon segített!http://www.life.hu/drlife/20150710-tetovalomuvesz-festette-ki-a-beteg-kislany-labmerevitoit.htmlA nyolcéves Hope, aki koraszülöttként jött a világra, bénulással és epilepsziával is küzd. A beteg lánynak egy tetoválóművész okozott földöntúli boldogságot.Dr. LifeThinkstockJennifer Lawrence: "Taylor Swift egy kemény ribanc"http://www.life.hu/sztarok/20150713-jennifer-lawrence-taylor-swiftet-kemeny-ribancnak-nevezte.htmlA San Diego-i Comic Conon nyilatkozott így Az éhezők vidala és az X-Men sztárja. De vajon miért?TV + SztárokAFPEl sem hinnéd, mit tetováltatott magára David Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150702-david-beckham-kislanya-keresere-egy-minyont-tetovaltatott-magara.htmlHabár felesége, Victoria Beckham éppen tetoválásai eltűntetésén munkálkodik, az exfocista újabb tetkót varratott magára. Ráadásul valami igazán különlegeset.Trend--Komolyodik a dolog? Összeköltözik Chris Martin és Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/otthon/20150708-jennifer-lawrence-es-chris-martin-osszekoltoznek-new-yorkban.htmlAz éhezők viadala és a Napos oldal sztárja már keresi az ideális fészket, amelyet majd megoszthat a Coldplay frontemberével és annak két gyermekével.Otthon--Meglepő tetoválást csináltatott Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20150531-meglepo-tetovalast-csinaltatott-eden-krisztian.htmlÉder Krisztián testét eddig is sok tetoválás díszítette, és most egy újabb került rá, egészen nagy méretben. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem lesz többé talipig kék Jennifer Lawrence - Kiszáll az X-Men filmekbőlhttp://www.life.hu/kult/20150326-jennifer-lawrence-kiszall-az-x-men-filmekbol.htmlJennifer Lawrence elárulta, szakít az X-Men franchise-zal, és a 2016-ra tervezett X-Men Apokalipszisben már nem láthatjuk majd. KultNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.