Király L. Norbert lízing autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levelet kapott Király L. Norbi. Az X-Faktor egykori énekesét a bank szólította fel, vagy befizet egyösszegben egymillió fointot vagy odaveszik lízingelt autója. 

"Ha nem velem történik meg, el sem hiszem, hogy ilyen előfordulhat! Három éve törlesztem az autómat, amely véleményem szerint alig kétmillió forintot ér, de eddig már több mint 3,5 milliót fizettem, ennek ellenére a lízingcég közli, hogy igazgatói döntés alapján fölmondják a szerződésemet, vagyis elveszik az autómat. A levélben éreztetik, hogy ők jófejek, felkínálnak egy opciót, mégpedig azt, hogy fizessek ki egymillió forintot, és megkapom a kocsit. Indoklás nincs! Mégis, hogyan lehet ez?" - méltatlankodott az énekes.

Forrás: X-Faktor

"Nyilván mindenki megcsúszott már a havi részlettel, velem is előfordult, de időben mindent pótoltam, nincs elmaradásom. Az ügyintéző hölgy sem tudott érdemleges választ adni arra, hogy miért akarják elvenni az autómat, ha minden rendben"mesélte a Borsnak Norbi, és azt is elárulta, Norbi ügyvédhez fordult, de előtte még a lízingcéggel próbál zöldágra vergőni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.