Ezüst festékben fetreng a meztelen Kim Kardashian

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
Kim Kardashian pucér meztelen ezüst W magazin festék Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves valóságshowsztárra mindig lehet számítani, ha egy kis pucérkodásról van szó.

Kim Kardashian ismét gondoskodott arról, hogy senkinek se teljen unalmasan a napja. A valóságshow-sztár, aki nemrég jelentette be második terhességét, képmegosztó oldalán mutatta meg veszélyes idomait. Nem is akárhogy - figyelem, itt jön a csavar! -, hanem ezüst festékbe mártva, pontosabban abban fetrengve.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

A fotó egyébként évekkel ezelőtt készült a W magazin számára, és annak idején, amikor először meglátta a róla készült képeket, megfogadta, hogy soha többé nem vetkőzik le, mi több, állítása szerint túlságosan pornográfra sikerültek a felvételek. Akkor még nem is sejthette, hogy az egész internetet fel fogja robbantani puszta fenekével, amelyet annak idején a Paper magazin kedvéért vetkőztetett meztelenre.

5+1 eset, amikor a Kardashian-Jenner família sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk itt, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.