Elképesztő luxusban él, most pedig Amerikába megy Gombos Edina

Forrás: Facebook/Gombos Edina -
Amerika reptér Miami Gombos Edina nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Búcsút mondott Magyarországnak Gombos Edina. A csinos műsorvezető családjával indult a tengerentúlra.

Gombos Edina kivette nyári szabadságát és tündéri családjával nekivágott a nagyvilágnak. Ebből tehát arra következtethetünk, hogy véget ért kisfia névkálváriája: Matteo ugyanis csak úgy kaphatott útlevelet, ha a Magyar Tudományos Akadémia engedélyezi a nevét. Már csak az a kérdés, a kis család mennyi időt tölt majd Amerikában - a kép alapján nem kevés csomaggal indultak útnak.

Forrás: Facebook/Gombos Edina

"Viszlát Budapest, hello Miami!" - írta a kép mellé Edina.

Elképesztő luxusban él Gombos Edina

Gombos Edina otthonát a Hal a tortán című tévéműsorban csodálhattuk meg. A meghívott vendégek sem ilyen körülményekre számítottak. Edina kubai férje miatt mindenki "latinosabb" otthon képzelt el a párnak, az erdő szélén épült, gyönyörű panorámával bíró ház azonban inkább modern, mint eklektikus. Sőt! Itt nézheted meg!
Megalázták Czibi Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20150717-czibi-norbit-a-tv2-rising-star-enekeset-az-utcan-megalaztak-es-sertegettek.htmlAz énekes elmesélte, előfordult vele olyan, hogy az utcán leszólították, majd sértegetni kezdték.TV + Sztárok--Hamarosan újra itt a Sztárban Sztár!http://www.life.hu/sztarok/20150717-a-tv2-nepszeru-musora-a-sztarban-sztar-hamarosan-uj-sztarokkal-es-ujitasokkal-indul.htmlAz ország legnagyobb házibuliját 2015-ben sem kell nélkülöznöd. Új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jön a sztárokat átváltoztató műsor harmadik évada. TV + Sztárok--Majka képtelen lassítanihttp://www.life.hu/sztarok/20150716-majka-rapper-gyorsabban-el-mint-kellene-pedig-retteg-az-elmulastol-es-ideje-lenni-pihennie.htmlBár retteg az elmúlástól a rapper, nem tud lassítani, amikor karrierjét építi és rengeteg fellépést vállal.TV + Sztárok--Baukó Éva intim helyzetbe keveredett Varga Viktorralhttp://www.life.hu/sztarok/20150715-bauko-eva-valosagshow-hosno-intim-helyzetbe-keveredett-varga-viktor-enekessel.htmlAz énekes és az egykori valóságshow hősnő egy szobában, ledér öltözetben szelfizett. Vajon mi van a két híresség között?TV + Sztárok--Behati Prinsloo Cara Delevingne-arcot vághttp://www.life.hu/sztarok/20150720-behati-prinsloo-modell-adam-levine-felesege-cara-delevingne-arcot-vag.htmlBehati Prinsloo és Adam Levine golfozni indultak, de Behati úgy döntött, inkább Cara Delevingne-é változik egy kicsit. TV + Sztárok--Egy halott férfit találtak Demi Moore medencéjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20150719-demi-moore-medencejeben-halottat-talaltak.htmlDemi Moore birtokán péntek éjszaka medencés parti volt. Valószínű, hogy akkor eshetett bele egy férfi a medencéjébe, akire vasárnap találtak rá holtan.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.