Kulcsár Edina Kiss Daniella Miss Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával beszélgetett, méghozzá a szépségverseny-győzelemmel együttjáró nyereményekről. Edina viccesen úgy fogalmazott, kicsit féltékeny Daniella kocsijára, 2015 legszebb magyar lánya pedig arról beszélt, miként használja fel az ajándékokat.

Horváth Éva és Kapócs Zsóka barátnők - Dögös szelfit készítettekhttp://www.life.hu/sztarok/20150517-horvath-eva-es-kapocs-zsoka-baratnok.htmlA frissen elvált Kapócs Zsókával szelfizett Horváth Éva. A fotót az Instagramon tette közzé az Éden hotel egykori műsorvezetője. A csajok szemmel láthatóan jól érzik magukat együtt, nézzétek! TV + SztárokOrigo"Odamentem, és helyreraktam őket" - Így készült Somló Tamás és a Mary Popkids a közös koncertrehttp://www.life.hu/sztarok/20150721-mary-popkids-es-somlo-tamas-kozos-produkciot-adtak-elo.htmlAz EFOTT Fesztivál 40. születésnapjára a régi idők kedvencei és napjaink legsikeresebb zenekarjai közös produkcióval álltak színpadra. A hatalmas évfordulós bulit a Mary Popkids és Somló Tamás nyitották a nagyszínpadon. Előtte néhány perccel beszélgettem velük. TV + Sztárok--Schobert Norbi elhagyta családjával az országothttp://www.life.hu/sztarok/20150721-schobert-norbi-fitness-edzo-csaladja-elhagyta-az-orszagot-es-rubint-rekaval-amerikaba-utaztak.htmlA fitneszguru családjával indult útnak; nagy kalandok várnak rájuk a tengerentúlon.TV + Sztárok--A nap videója: így twerkel a hatalmas fenekű Amber Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20150721-a-hatalmas-feneku-amber-rose-megmutatta-hogyan-twerkel.htmlEttől a videótól garantáltan felrobban majd az internet: a fenékkirálynőként emlegetett Amber Rose rendesen megrázta legbecsesebb testrészét.TV + Sztárok--Botrány! Ellopták Tóth Andi személyazonosságáthttp://www.life.hu/sztarok/20150721-botrany-elloptak-az-x-faktor-toth-andi-szemelyazonossagat.htmlAz egykori X-Faktoros Tóth Andi nagyon megijedt, amikor kiderült: ellopták a személyazonosságát. TV + SztárokOrigoSterczer Hilda: „Nem találnám már meg a hegyen Zsoltot"http://www.life.hu/sztarok/20150720-sterczer-hilda-eross-zsolt-hegymaszo-ozvegye-nem-keszul-arra-a-hegyre-ahol-ferje-eletet-vesztette.htmlErőss Zsolt hegymászó özvegyéről olyan hírek láttak napvilágot, hogy arra a hegyre indul, ahol a férje éltét vesztette. Hildával erről és talpra állásról, újrakezdésről beszélgettünk.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.