Oscar Pistorius megölte barátnőjét, Dél-Afrika leghíresebb modelljét, Reeva Steenkampot. Állítása szerint azt hitte, betörő, és véletlenül lőtt rá a nőre. Most újabb megdöbbentő részletek derültek ki a tragédiáról. 

2013-ban Oscar Pistorius Valentin-napja tragédiába torkollt: a műlábú sportoló 4 lövéssel megölte barátnőjét, aki a feltételezések szerint várandós volt a sportoló gyermekével. A szörnyű esetről véres fotók is napvilágot láttak

Forrás: AFP/Herman Verwey

Egy rendőrségi fotós, aki abban a házban járt, ahol Pistorius megölte barátnőjét, a Mirrornak azt nyilatkozta, a "halál szaga" ott volt már rögtön a bejáratnál. A fotós betegszabadságot kért, mert állítása szerint sokáig "vérízt" érzett a szájában, és a mai napig kísérti a gyilkosság helyszíne. Mióta ott járt, képtelen elaludni is, állandóan eszébe jutnak a vérfoltok, a véres törölközők, az átlőtt ajtó, és gyakran azt álmodja, hogy egy vérrel teli kádban fekszik. 

A rendőrségi fotós 20 évig volt a szakmában, szinte mindenről kellett képeket készítenie, de ennyire még semmi nem viselte meg. Járt orvosoknál is a problémájával, és jelenleg nem is dolgozik a rendőrségnél.