Újabb baleset! Vonat alá esett egy nő Salgótarjánnál

Forrás: panoramio.com -
gázolás Salgótarján súlyos sérülés vonat esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyvonat ütött el egy nőt Salgótarján és Somoskőújfalu között.

A baleseti helyszínelés ideje alatt Salgótarján-külső és Somoskőújfalu között pótlóbuszok viszik az utasokat, a vonatforgalom dél körül állt helyre - közölte a Mávinform.

Forrás: panoramio.com

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte: a nő a vonat eleje alá esett, de nem szorult be a szerelvény alá. Az MTI úgy tudja, hogy a balesetet egy idősebb nő szenvedte el, aki Salgótarján belterületén akart átmenni a síneken. Az asszonyt súlyos sérülésekkel vitték kórházba – írja az Origo.hu.

Stephen Hawking földönkívüliekre fog vadásznihttp://www.life.hu/news/20150721-stephen-hawking-brit-fizikus-foldonkivuliek-utan-fog-kutatni-egy-milliardossal.htmlKülönleges projektbe vág bele napjaink legismertebb fizikusa: Stephen Hawking ugyanis bejelentette, hogy egy orosz millárdossal, Jurij Milnerrel újra felélesztik a földönkívüliek utáni intenzív kutatást.News--Megtalálták az eltűnt tanárnő holttestéthttp://www.life.hu/news/20150720-megtalaltak-a-napozni-indulo-tanarno-holtestet.htmlA 49 éves Winter Ibolya napozni indult a Duna-partra még szombaton, de már nem tért haza.NewsHalálra gázolt a vonat egy embert Kelenföldönhttp://www.life.hu/news/20150720-a-balaton-express-halalra-gazolt-egy-embert-kelenfoldon.htmlA Keszthelyre tartó Balaton Expressz vasárnap kora este Kelenföldön halálra gázolt egy embert. News--Imádnivaló videó: medencében hűsölnek az elefántok!http://www.life.hu/news/20150720-medenceben-pancsolhatnak-a-japan-allatkert-elefantjai.htmlA tomboló kánikula mindenkit megvisel. Ezzel az állatok sincsenek másként, akik szintén megváltásként tekintenek egy kis hűsítő pancsolásra.News--Szabó Ádám világrekord kísérletre készülhttp://www.life.hu/news/20150720-szabo-adam-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-vilagrekord-kiserletre-keszul.htmlSzabó Ádámot már a Csillag Születikben is „Mónikával”, a hangszerével együtt ismerte és szerette meg egy ország. Július 22-én, azaz szerda 12 órától Budapest szívében az Erzsébet téren készül világrekord kísérletre azzal, hogy 24 órán keresztül harmonikázik majd.News--Döbbenetes! 12 éves drogdílert fogtak Londonbanhttp://www.life.hu/news/20150720-minden-idok-legfiatalabb-drogdileret-fogtak-el-londonban-a-fiu-12-eves.htmlMinden idők egyik legfiatalabb drogdílerét fülelték le Londonban: a 12 éves fiú hat társával - akik közül öten fiatalkorúak - terjesztett A-kategóriás drogokat. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.