Távozik a TV2-től Hajós András. Az információk ellentmondásosak, hogy miért, de annyi biztos, a zenész mostantól nem lesz látható a csatorna egyetlen műsorában sem. 

A Blikk információi szerint a csatorna rúgta ki Hajóst, Hajós azt állítja, ő nem vállalta el a munkákat az olyan televíziós műsorokban, mint a Sztárban sztár, amelynek két évadon keresztül zsűritagja volt. 

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A Sztárban sztár ugyan a csatorna egyik húzóműsora, ennek ellenére szükség van arra, hogy reklámozzák. Éppen ezért a résztvevőknek az is beletartozik a feladatkörébe, hogy interjút adnak a történésekkel kapcsolatban, részt vesznek a műsorral kapcsolatos eseményeken, interjúkban reklámozzák azt. Erre Hajós az esetek döntő többségében nem volt hajlandó. Már az első két évadban is sok problémája adódott a műsor készítőinek abból, hogy nehezen lehetett vele bármit egyeztetni, rendszeresen nemet mondott a promóciós feladatokra" - állította a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor, és hozzátette, az is szúrta a döntéshozók szemét, hogy András a vele készült interjúkban többször kritizálta a kereskedelmi csatornák műsorpolitikáját.

"A buta ember és a tévénéző ember mintha egy halmaz lenne"
A magyar talkshow-k jelenéről és jövőjéről beszélgetett a minap az Origo tévés személyiségekkel. Hajós András markáns véleményt fogalmazott meg. "Minél kevesebb kultúrát fogyaszt az ember, annál inkább jellemző rá, hogy a képernyő előtt tölti az idejét. A buta ember és a tévénéző ember mintha egy halmaz lenne, és olyan botrányos témák hozzák lázba őket, mint a megcsalás és az anyjuk halálát zokogva mesélők. Igazán bevállalós, akciódús dolgok aligha vannak. 
Manapság képtelenség lekötni tizenöt perces beszélgetésekkel a nézőket, a mai generációk ingerküszöbe teljesen más. „Nem érdekel senkit, hogy a díszletben ülnek emberek, és mesélgetnek; képek, videók, feladatok, mozgás kell. Úgy gondolom, a műfajban Fábry volt tehetséges, mások meg nem, és én sem csináltam azért rosszul". A teljes cikket ITT olvashatod.

"Egy nagy ívű önálló estre készülök, amely minden energiámat felemészti. Emellett van egy új szerelmem, a színházi művek fordítása, amelyekre a tévés elfoglaltságok miatt nem lett volna időm. Ezek a szívügyeim, amelyek sokkal többet jelentenek nekem a televíziózásnál, ezért nem vállaltam el a Sztárban sztárt" - jelentette ki Hajós.

Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője pedig így nyilatkozott: "Hajós András valóban nem szerepel majd a Sztárban sztár harmadik évadában. Közösen jutottunk arra a döntésre, hogy mást kérünk majd fel helyette zsűritagnak. Andrással jól működött a közös munka a Sztárban sztár korábbi évadaiban és Az ének iskolája alatt, így nem zárkózunk el attól, hogy a jövőben újra együtt dolgozzunk".