Így shoppingol Demi Moore a lányaival

Forrás: AFP/Andy Kropa -
medence vásárlás ház otthon halott hulla család Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore néhány nappal ezelőtt egy hullát talált otthon a saját medencéjében, de úgy tűnik, már kiheverte ezt a sokkot: a lányaival látták őt shoppingolni. 

A Demi Moore házában tartott medencés parti után két nappal találták meg azt a holttestet, akiről egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 21 éves férfi. A színésznő a buli idején nem tartózkodott otthon, sőt a városban sem, így amikor értesült a szörnyű tragédiáról, sokkot kapott, és napokig haza sem akart utazni. Néhány nap elteltével azonban úgy tűnik, nyoma sincs a rémületnek, legutóbb lányaival látták őt shoppingolni. És habár a színésznő teste most, 52 évesen is tökéletes, az arcán - botox ide, ráncfelvarrás oda - azért meglátszik a kor... Vagy talán csak az elmúlt napok eseményei voltak rá ilyen hatással? Az árulkodó képeket ITT nézheted meg.

Demi Moore, A&E, 2011 Forrás: AFP/Andy Kropa

Nézd meg, milyen dögösek bikiniben Demi Moore és Bruce Willis lányai. Kattints IDE a képekért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.