Kiegyenlítődik a helyzet! A TV2 két sztárműsorvezetője ősztől saját nagyszabású műsort kap, most kiderülhet ki a jobb, a nézők döntenek.

Ősszel Liptai Claudiát és Ördög Nórát főműsoridőben veti be a csatorna. A TV2 vadonatúj game-show-ját, A kockát ugyanis Ördög Nóra vezetheti majd, míg az egykor jó nézettséget hozó A 40 milliós játszma című show-t pedig Liptai Claudia – legalábbis a Bors információi szerint. 

Fotó: Tv2

A híresztelések szerint mindkét show főműsoridőben fut majd, így pedig Nórinak és Claudiának nemcsak a konkurens csatornákkal, hanem egymással is versengeniük kell a nézettségért. Így pedig akarva-akaratlanul is össze lehet hasonlítani, ki az, aki a képességeivel több nézőt tud leültetni a képernyő elé. Ugyanakkor, azt hozzá kell tenni, hogy ez azért nagyban függ a műsorok szerkezetétől és attól is, mikor és milyen más produkciókkal szemben kerül képernyőre a két műsor. 

Az üggyel kapcsolatban a lap megkereste a TV2-t is: „Liptai Claudia és Ördög Nóra a TV2 vezető arca, népszerű és profi műsorvezető, így nem titok, hogy hangsúlyos szerepet szánunk nekik az ősszel, és nagyszerű műsorokban szerepelnek majd. Arról azonban, hogy pontosan melyek ezek, később adunk tájékoztatást" – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.