Szelfi (tévéműsor) éneklés Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma esti Szelfiben Ada egy éneklés erejéig röpke kirándulást tesz a popiparban. Nem kell megijedni, a Reflektor háziasszonya nem kezd énekesi karrierbe, egy rögtönzött lakáskoncerten dalolja a Vuk főcímdalát ikerfiainak, akik párnával próbálják elhallgattatni cserfes édesanyjukat.

„Emlékeztek arra, hogy én ezt énekeltem nektek?” – kérdezi Ada filmnézés közben a fiúktól. „Amikor terhes voltam, akkor is, meg amikor babák voltatok, úgy aludtatok el, hogy fogtam a kezeteket, vagy a lábatokat és ezt énekeltem.”

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A fiúkat különösebben nem hatja meg a történet, és az sem okoz osztatlan sikert, amikor Ada vidám éneklésben tör ki a főcímdal alatt. Ha kíváncsi vagy arra, milyen hangi adottságokkal van megáldva Ada, semmiképp se hagyd ki az RTLII videónapló-sorozatának ma esti epizódját!

Napi cuki: így tüsszentenek (vagy csuklanak) az újszülött sünibébik - imádni való videóhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-cuki-igy-tusszentenek-vagy-csuklanak-az-ujszulott-sunibebik-imadnivalo-video.htmlA világ legtündéribb videóját osztotta meg a brit Wildlife Aid Foundation: három újszülött sünibébi tüsszentését (vagy csuklását) kamerázták le.NewsOrigoIsmét megtámadtak egy buszsofőrt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150723-megtamadtak-egy-buszsofort-budapesten.htmlAz Origo tájékoztatása szerint ismét megtámadtak egy buszsofőrt Budapesten. A férfi állítólag ordibált, és berúgta a vezetőfülkét is.News--Újpesti késelés: Két sérültet szállítottak korházbahttp://www.life.hu/news/20150723-keseles-volt-budapest-negyedik-keruleteben-a-tavasz-utcai-muvelodesi-haznal-szerdan-kora-delutan.htmlKéselés volt Budapest IV. kerületében, a Tavasz utcai művelődési háznál szerdán kora délután - tudta meg az Origo. Két embert vittek kórházba.NewsOrigoSzázmillió forintnyi ékszert és készpénzt foglaltak le egy betörőnél Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20150722-szazmillio-forintnyi-ekszert-es-keszpenzt-foglaltak-le-egy-betoronel-debrecenben.htmlSzázmillió forint értékben foglaltak le ékszert és készpénzt egy ecseri férfinél, aki többször is betört Debrecenben - közölte Muszka Zoltán, a Debreceni Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.News--Hatezer ember került kórházba a hőség miatt Japánbanhttp://www.life.hu/news/20150722-hoseg-miatt-hatezer-ember-kerult-korhazba-japanban-egy-het-alatt.htmlA múlt héten 6165 ember került a hőség miatt kórházba Japánban, kétszer annyi, mint az előző héten - adta hírül szerdán a japán kormány.NewsGyerekeket ütött borosüveggel egy német férfi a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20150721-gyerekeket-utott-borosuveggel-egy-nemet-ferfi-a-balatonnal.htmlEgy német férfi meghívott magához néhány fiatalt a Balatonnál. Az összejövetel alatt azonban hirtelen agresszívvé vált.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.