gyilkosság halál ember bűn rendőrség bűncselekmény fej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégen egy eltűnt személy keresése okán vonult ki a váci rendőrség a váci erőség területére. Ezúttal azonban egy emberfejet találtak itt.

Emberfejet találhattak szerdán Vác külterületén - értesült a Vác Online. A portál úgy tudja, a rendőrség múlt héten egy eltűnt személyt keresett, aki végül nem került elő. Ezután most szerdán - állampolgári bejelentésre - újra kimentek, és egy erdős részen emberfejet találtak.

A rendőrség ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, ám azt megerősítették, hogy valóban van egy, ehhez a területhez kapcsolódó eset, és azt közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

A kocsiban felejtettek egy kétéves kislányt - megfulladt a tűző naponhttp://www.life.hu/news/20150722-a-kocsiban-felejtettek-egy-keteves-kislanyt-meghalt-a-tuzo-napon.htmlA járókelők vették észre, hogy egy lezárt autóban hosszú ideje mozdulatlanul ül egy kétéves kislány, ők értesítették a mentőket és a rendőrséget. NewsThinkstockMeghosszabbították a hőségriadóthttp://www.life.hu/news/20150721-meghosszabbitottak-a-hosegriadot-pentek-ejfelig.htmlAz előrejelzés szerint a következő napokban ismét erősödik a nappali felmelegedés. News--Sokkoló videó került elő a maláj gép lelövéséről http://www.life.hu/news/20150717-sokkolo-video-kerult-elo-a-malaj-gep-leloveserol-egy-evvel-a-katasztrofa-utan.htmlMegrázó videofelvételek jelentek meg az ausztrál The Daily Telegraph-ban arról a kelet-ukrajnai helyszínről, ahol a malajziai légitársaság MH17-es járata pontosan egy évvel korábban, 2014. július 17-én lezuhant – adta hírül az MTI.News--Kétgyermekes apa zuhant ki egy óbudai ház 10. emeletérőlhttp://www.life.hu/news/20150717-ketgyermekes-apa-zuhant-ki-egy-obudai-haz-10-emeleterol.htmlA 40 éves férfi kedden este az óbudai Kórház utcában esett ki szülei 10. emeleti lakásából. NewsOrigoÚjabb hőhullám érkezett - 40 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20150717-ujabb-hohullam-erkezett-40-fok-fole-is-emelkedhet-a-homerseklet-hosegriado.htmlPénteken újabb hőhullám éri el az országot, ismét 40 fok közelében, vagy akár e fölé emelkedhet a hőmérséklet. News--Hoppá! Csőd szélén a királyi család? Erzsébeték túlköltekeztekhttp://www.life.hu/news/20150711-hoppa-csod-szelen-a-kiralyi-csalad.htmlA Globe magazin címlapján azt állítják: hivatalos, hogy csődbe ment a királyi család. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.