Kate Winslet a túlélésért küzdött: Komoly próbatétel volt

Forrás: Facebook/Bear Grylls, AFP -
Kate Winslet túlélőshow Bear Grylls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napig a túlélésért küzdött Kate Winslet, aki Bear Grylls társa volt a vadonban. 

A Running Wild with Bear Grylls című műsorban olyan hollywoodi sztárok szerepelnek még, mint Kate Hudson, Zac Efron és Channing Tatum. Kate Winslet számára komoly próbatétel volt a kétnapos forgatás, mert nem csak hegyet kellett másznia, hanem egyedül kellett gondoskodnia megfelelő élelemről is. Emellett tüzet csiholt, veszélyes vizeken kelt át és tábort vert magának éjszakára.

Forrás: Facebook/Bear Grylls, AFP

A színésznőt hamarosan a Steve Jobs című életrajzi filmben láthatjuk, amely a zseniális, ámde elviselhetetlen természetű Apple-alapítóról szól - közölte a UIP.

Rékasi Károly először beszélt balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-rekasi-karoly-ennyire-emlekszik-a-balesetbol.htmlRékasi Károly elmesélte, mire emlékszik a kórházban töltött időből. TV + Sztárok--Életveszélyben volt Charlize Theron - Gyilkos cápákkal úszotthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-eletveszelyben-volt-charlize-theron-gyilkos-capakkal-uszott.htmlNemrég sokkoló dolgokról mesélt a gyönyörű színésznő egy cápatámadás kapcsán. TV + Sztárok--Fenékbe harapta egy ló Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20150710-vajna-timea-szivesen-elne-egy-farmon-tele-allatokkal.htmlVajna Timi világ életében imádta a gyerekeket és az állatokat, így mindig is nagy vágya volt egy saját kis farmon élni. Pedig akár retteghetne is a lótól!TV + Sztárok--Szabó Ádám világrekorder letthttp://www.life.hu/sztarok/20150723-szabo-adam-vilagrekorder-lett.htmlAz X-Faktor sztárja 24 órán keresztül zenélt Budapest szívében, az Erzsébet téren. Még a 40 fokos hőség ellenére sem adta fel kitűzött célját és teljesítette a világrekord-kísérletét, vagyis azt, hogy egy teljes napon át megállás nélkül harmonikázik.TV + Sztárok--Irigyeljük! Két gyerek után megmutatta alakját Béres Alexandra http://www.life.hu/sztarok/20150723-ket-gyerek-utan-megmutatta-alakjat-beres-alexandra.htmlMásodik kislánya születése óta először állt füdrőruhában fényképezőgép elé Béres Alexandra és egyből címlapra is került. TV + SztárokÖrdög Nóra végre elárulta, milyen a kapcsolata Liptai Claudiával http://www.life.hu/sztarok/20150723-ordog-nora-liptai-claudiaval-valo-viszonyarol-nyilatkozott.htmlÖrdög Nóri a Liptai Claudiával való állítólagos rivalizálásáról beszélt a Mokkában.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.