Kész, vége, elolvadtunk! Johnny Depp denevérbébit etet

Forrás: Facebook/ Australian Bat Clinic -
Johnny Depp denevér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bezárhatjuk mára az internetet, megtaláltuk a nap képét. 

Az ausztrál denevérkórház Facebook-oldalára került fel a fotó, amin egyszerűen elolvadtunk: Johnny Depp és a cumizó denevérbébi.

A színész Jack Sparrow, a kalóz bőrébe bújva érkezett meg az ausztrál denevérkórházba, és megetetett egy kis denevért. Örökbe is fogadott egyet, akit Jack Sparrownak keresztelt el.

Mutatjuk!

Forrás: Facebook/ Australian Bat Clinic
Romantika a Ringen: Vajon kinek szurkol Gianni és Debreczeni Zita?http://www.life.hu/sztarok/20150726-debreczeni-zita-es-gianni-a-hungaroringen.htmlMegérkezett Debreczeni Zita és szerelme, Gianni is a Hungaroringre.TV + Sztárok--Bódi Sylvi ezúttal a Maldív-szigeteken szeli a habokat - Falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-bodi-sylvi-modell-a-maldiv-szigeteken-szeli-a-habokat-falatnyi-bikiniben.htmlHihetetlenül szexin, egy falatnyi bikiniben szeli a Maldív-szigetek csodálatos habjait a modell. TV + SztárokOrigoMit keres Horváth Éva a kecskék között?http://www.life.hu/sztarok/20150726-horvath-eva-kecskevel-szelfizett.htmlSzelfizik velük. Mi már láttunk a celebektől szelfit, mellfit, combfit, és most úgy tűnik, eljött a kecskelfi ideje is. TV + Sztárok--Berki Krisztián harisnyát öltötthttp://www.life.hu/sztarok/20150725-berki-krisztian-harisnyat-oltott.htmlBerki Krisztián nagyon testhezálló darabban mutatta meg izmos lábait. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVéget ért az amerikai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Martonhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-veget-ert-az-amerkai-alom-hazakoltozott-s-sikeres-zenesz-edvin-marton.htmlKét 2 ev tavollet utan hazatért Edvin Marton és családja Amerikából, ahová egy komoly, két éves zenei szerződés kötötte. A hegedűművész mégsem marad folyamatosan itthon, Bécsben kapott újabb, jelentős felkérést. Költözniük már nem kell! TV + Sztárok--A Vajna házaspár helikopterrel utazott a Hungaroringrehttp://www.life.hu/sztarok/20150725-vajna-timea-helikopterrel-szallt-a-magasba.html„On the way to Formula-1”, azaz úton a Forma-1-re. Ilyen kiírással tett közzé egy videót Vajna Tímea, ahol a magasba emelkednek egy helikopterrel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.