Sztárparádé lesz Guy Ritchie esküvőjén - Beckhamék, Clooney-ék, Pitték a vendéglistán

Forrás: Twitter/ Guy Ritchie -
Guy Ritchie David Beckham George Clooney Jamie Oliver Amal Clooney Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna exe, Guy Ritchie hamarosan megnősül. A legnagyobb A listás sztárok biztosan ott lesznek.

Annál nagyobb sztárparádé csak az Oscar-díjátadón szokott lenni, mint amekkora Guy Ritchie esküvőjén lesz. A rendező, aki hamarosan a modell Jacqui Ainsley férje lesz, a házában tartja meg a hatalmas esküvői hepajt. David és Victoria Beckham biztosan ott lesz, ahogy Jamie Oliver is, aki az ételért lesz felelős.

George és Amal Clooney, Brad Pitt és Angelina Jolie mellett Sting is érkezik majd feleségével, ahogy Matthew Vaughn is.

Guy Ritchie és Jacqui Ainsley Forrás: Twitter/ Guy Ritchie

Nem kispályás lagzi lesz, az biztos!

Jacqui és Guy 2012 óta alkotnak egy párt, három közös gyerekük van, Rafael, Rivka és Levi.

Vége a jubileumi Magyar Nagydíjnak - Vettel lett a győzteshttp://www.life.hu/news/20150726-sebastian-vettel-nyerte-a-magyar-nagydijat.htmlA négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája győzött vasárnap a jubileumi, 30. Magyar Nagydíjon a Hungaroringen.News--Biztonsági autó a pályán! Baleset volt a Magyar Nagydíjonhttp://www.life.hu/news/20150726-baleset-a-hungaroringen-a-magyar-nagydijon.htmlNico Hülkenberg a célegyenes végi gumifalba csapódott.NewsAFPEzek az ötöslottó eheti nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20150725-ezek-az-otoslotto-eheti-nyeroszamai.htmlA vasárnapi vihar alatt kihúzták az ötöslottó nyerőszámait. NewsThinkstockTankCsapdába esett Berki Krisztián - Rockerekkel csapatja az olimpikonhttp://www.life.hu/news/20150726-berki-krisztian-olimpikon-a-tankcsapdaval.htmlKi a kakukktojás az alábbi képen? News--Igazi úriember! Lewis Hamilton 28 milliót adományozott magyar gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20150725-lewis-hamilton-28-milliot-adomanyozott-magyar-gyerekeknek.htmlEgy budapesti jótékonysági liciten járt Lewis Hamilton, de nem csak díszvendégként. News--Bréking! Kapolcsra megérkeztek a viharfelhőkhttp://www.life.hu/news/20150725-kapolcsra-megerkeztek-a-viharfelhok.htmlJó hírünk van azok számára, akik várták a vihart.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.