Lapinformációk szerint Vastag Csabát csábítaná el az RTL Klubtól Hajós András utódjának a TV2 Sztárban sztár című produkciója.

Az első X-Faktor győztesét ugyan már nem köti szerződés a csatornához, Csaba mégis az RTL Klub arcának számít. A Blikk úgy tudja, egy közel 5 milliós szerződést ajánlottak az énekesnek.

Vastag Csaba 2012-ben.Forrás: Fonogram

"Normális, hogy az előadók idővel függetlenné válnak, és igyekeznek eleget tenni eseti felkéreseknek is" - fűzte hozzá a híresztelésekhez Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese.

A TV2 részéről Koltay Tamás kommunikációs vezető is sejtelmesen úgy fogalmazott az információnkkal kapcsolatban: "Már most óriási az érdeklődés a Sztárban sztár harmadik évada iránt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy számos találgatás van a résztvevőkkel kapcsolatban. Hamarosan bejelentjük a zsűri és a résztvevők névsorát is."

Csonka Bandi is vált?Forrás: Instagram/csonkabrandy
Nem Csaba lesz az első:
Korábbi cikkünkből kiderül , hogy több RTL-es híresség áll majd a Sztárban sztár színpadára. Közülük az egyik Tóth Gabi, az X-Faktor egykori mentora, aki a napilap információi szerint visszatér a TV2-höz, ahol a pályafutása kezdődött.

De nem Gabi az egyetlen X-Faktoros mentor, aki csatornát vált, ugyanis Nagy Feró is látható lesz a műsorban, illetve a lehetséges versenyzőlistán szerepel a Life.hu sztárszerzője, Csobot Adél is.

Csonka András a minap Tóth Gabival közös képet posztolt az Instagramján, ebből arra következtettek, hogy közös produkcióra készülnek, azaz valószínűleg Bandi is a Sztárban sztár versenyzői között lesz.

Mint ismeretes, Aleska és Baukó Éva is vált. Erről itt írtunk korábban.