A sztárfodrászt születésnapjára egy egyedi óriásplakáttal lepte meg Orsi. Laci nagyon meghatódott az ajándéktól, ami mellett először sikerült elszáguldania.

Hajas László büszkén osztotta meg közösségi oldalán azt a fotót, amin lánya különleges meglepetése látható. Az egyedi plakát azonban nem szúrt szemet azonnal a születésnaposnak.

Forrás: Facebook/Hajas László

„Orsi annyit mondott, amikor hazafelé indultam, hogy nagyon figyeljek az úton. Amikor hazaértem kérdeztem a fiamtól, hogy mit kellett volna látnom, észrevennem? Ő pedig rávágta, hogy akkor üljünk be az autóba és induljunk vissza. Akkor már egyből kiszúrtam a plakátot és be kell valljam, nagyon meghatódtam, majdnem sírtam" – mesélte Laci a Life.hu-nak.

Utánanéztünk, mennyibe kerülhetett az ajándék
Az óriásplakát ára függ a plakát méretétől, anyagától. A bérleti díj függ: a kategóriájától (helyszín), típusától (megvilágított, prizma), darabszámától és a szezonalitástól. A Life.hu utánajárt egy darab plakát mennyibe kerülne, ha megrendelnénk ajándékba. Az egyik internetes portálon a két hétre kihelyezett meglepetésplakát bruttó 88.000 forintba kerül.