Összeszedtük azokat a tulajdonságokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy te legyél a Sziget-fesztivál legkülönlegesebb látgatója, aki élőben közvetíti a történéseket!

A beépített kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív Buddy-k és az őket mozgató önkéntes BuddyGuide-ok segítségével azok is részt vehetnek a fesztiválkalandokban, akik fizikailag nem tudnak ott lenni. A www.festivalbuddy.hu oldalon bárki beléphet a buddyba, és irányíthatja a kis nyakbakapható figura életét 17 és 20 óra között a Szigeten, a BuddyGuide segítségével. 

Összeszedtük azt az öt tulajdonságot, amivel tuti nyerő vagy a BuddyGuide castingon:

1. Vicces vagy, nagydumás és belevaló. Bárkit gond nélkül leszólítasz a remek kommunikációs képességednek köszönhetően.

2. Magasságoddal kitűnsz a tömegből. Feltűnő jelenség vagy, és ha egy bábut ültetnek a nyakadba, te lehetsz a Sziget égig érő látogatója, akinek láttán mindenki felkapja a fejét.

3. Ismered a Sziget minden zegzugát. Régi motoros vagy, ha a fesztiválról van szó és tudod, hova érdemes ellátogatni, ahol adott órában a legtöbb szigetlakóval találkozhatsz.

4. A fejeden egy bábuval is jól festesz, olyan vagy, akire a csajok és a pasik is buknak. Mindenkire hatással vagy, hiszen különleges egyéniséggel rendelkezel.

5. Kitartó és fitt a szervezeted. Egy bábuval a nyakadon sem fáradsz el és lelkesen járod a Sziget helyszíneit.

Legyél TE a Life.hu Buddy Guide-ja!

Vicces vagy, laza és nem állnak távol tőled a jó poénok? Szívesen buliznál ingyen a Szigeten? Legyél BuddyGuide-ITT még hétfő éjfélig jelentkezhetsz! Ha pedig a Life.hu BuddyGuide-ja lennél - akit augusztus 15-én szombaton délután 17–21 óra között kísér majd a Life.hu riportere, a poénokból pedig videó is készül majd -, akkor jelentkezz fényképpel és néhány sorral, miért lennél Te a tökéletes erre a szerepre. Az e-mailt küldd el augusztus 6. éjfélig az info@life.hu-ra! A levél tárgya ez legyen: Life BuddyGuide. Ha Te leszel a szerencsés, augusztus 15-én este már ott bulizhatsz kedvenc koncertjeiden, mert a BuddyGuide este 9 után már nincs szolgálatban...