Istenes Bence nyúzott fejjel szelfizett

Forrás: Facebook/Istenes Bence -
fáradtság forgatás Istenes Bence munka Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt kimerítette az utóbbi hét, hiszen nagy erőbedobással dolgozott az RTL Klub új társkereső showjának forgatásain.

Istenes Bence eddig mindig mosolygós, jó hangulatú képekkel lepte meg rajongóit, most azonban igencsak leharcoltan mutatott azon a szelfin, amit egy nehéz munkanap után készített. A fáradtság mégis megérte, mert a műsorvezető ígéri, a Vigyél el! című showt imádni fogják a tévénézők.

Forrás: Facebook/Istenes Bence

„1 hét maratoni forgatás után, kezdek visszatérni a földre. Nagyon kemény volt, de a végeredmény zseniális lesz szerintem" – írta a kép mellé Bence.

Szexi Bence

Azért, hogy ne maradjon hiányérzeted, a Life.hu cikkében lesd meg, milyen az izmos bokszos Istenes Bence, akiért odavannak a csajok.
A konyha ördöge: Nem járok vissza az átalakított éttermekbehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bereznay-tamas-nem-jarok-vissza-az-atalakitott-ettermekbe.htmlÖn kíváncsi lenne, hogy A konyha ördöge, Bereznay Tamás által átalakított éttermek vajon megfogadták-e a sztárséf tanácsait ? Mi igen, de az meglepett, hogy Bereznay nem tartja a kapcsolatot a legtöbb, megmentett vendéglátó egységekkel.TV + SztárokOrigoHová lett a sármos Christian Bale?http://www.life.hu/sztarok/20150802-christian-bale-a-batman-filmek-szinesze-sokkoloan-este.htmlSokkolóan fest a Batman-filmek sármos főszereplője. TV + SztárokOrigoÉletveszélyes kalandra vállalkozott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20150802-bodi-sylvi-modell-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-egy-kis-adrenalinfroccs-remenyeben.htmlA modell ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és mosolyogva tűrte, hogy próbára tegyék az idegeit és a bátorságát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTörőcsik Marit váratlanuk érte Sinkó László halálahttp://www.life.hu/sztarok/20150802-torocsik-marit-szinesznot-varatlanul-erte-kollegaja-sinko-laszlo-kossuth-es-jaszai-mari-dijas.htmlKollegái sem tudták a színészről, milyen súlyos betegséggel küzd, a színész és családja is tiokban tartotta, hogy nagy a baj.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDekoltázsmustra: DJ Metzker Vikié továbbra is gyilkos - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-metzker-viktoria-dj-dekoltazsa-is-gyilkos-nagyon-dogos-lepet-posztolt.htmlDJ Metzker Viki, akiről legutóbb azt írtuk, hogy új szakmát tanul, és pedzegettük, hogy talán nem is zenél tovább, egy valamin biztosan nem változtat. Az pedig csodás kinézete.TV + Sztárok--VV Maci és Cooky közös slágerre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-vv-maci-es-cooky-kozos-slagerre-keszul.htmlKözös dalra készül a Való Világ 7 legsúlyosabb villalakója, VV Maci, és a rádiós Cooky.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.