Micsoda fényűzés! Cristiano Ronaldo egy szigetet vett nászajándékba barátjának

esküvő Cristiano Ronaldo focista nászajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfocista különleges nászajándékkal lepte barátját: egy görög szigetet vett neki. 

A Real Madrid sztárfocistája Jorge Mendes ügynök esküvői tanúja volt, a jeles alkalomból pedig hihetetlen nászajándékkal örvendeztette meg barátját: egy komplett görög szigetet vett neki. Az esküvőt Portóban tartották, és Cristiano Ronaldo mellett a Real Madrid másik sztárja, James Rodriguez is részt vett az eseményen.

Forrás: AFP/Gerard Julien

A barát egyébként nem kifejezetten volt rászorulva a drága ajándékra, hiszen olyan sztárok találhatóak kliensei között, mint Jose Mourinho és David de Gea.

Felismered, melyik 90-es évekbeli sorozat sztárjai pózolnak a képen?http://www.life.hu/sztarok/20150801-lucy-lawless-es-renee-o-connor-a-xena-a-harcos-hercegno-sorozat-sztarjai-igy-neznek-ki-ma.htmlKi ne emlékezne a 90-es évek sikersorozatára, a Xéna, a harcos hercegnőre? Az alkotás két főszereplője most újra összeállt, igaz, csak egy kép erejéig. TV + SztárokOrigoÍgy csapatta Sarka Kata Hajas László szülinapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-sarka-kata-nagyon-csapatta-hajas-laszlo-szuletesnapjan.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, a napokban lett 60 éves Hajas László, sztárfodrász. A születésnapi buliján Sarka Kata is tiszteletét tette.TV + Sztárok--Cipő halála után két évvel sincs nyugalom a Republic háza tájánhttp://www.life.hu/sztarok/20150801-cipo-halala-utan-sem-nyugodtak-le-a-kedelyek-a-republicnal.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek a Republic együttesnél, amely szeptember 19-én ünnepli majd fennállásának 25. évfordulóját. A régi tagok közül ugyanis nem mindenki hajlandó színpadra lépni a jeles ünnepen. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, mitől tört rá a frász Károly hercegre és Kamillárahttp://www.life.hu/sztarok/20150801-karoly-hercegre-es-kamillara-egy-sas.htmlEgy uralkodó már megszokhatta, hogy minden bokorból veszély leselkedhet rá, szinte bármikor merénylet áldozatává válhat. Arra azonban, ami Károly herceggel és hitvesével, Kamillával történt, senki sem volt felkészülve. TV + Sztárok--Salma Hayek kitálalt: Elárulta, kit utál a leginkább a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-kitalalt-arrol-kit-utal-a-legjobban-a-sztarvilagbol.htmlA hihetetlenül szexi hollywoodi színésznő még a nevét sem hajlandó kiejteni Donald Trumpnak. TV + Sztárok--Nagy Ervin: "A barátaim 50 százaléka meleg"http://www.life.hu/sztarok/20150730-nagy-ervin-baratainak-50-szazakeka-meleg-bemutatkozott-a-zsuzsi-e-vagy-kampany.htmlNyitottság, tolerancia, a szeretet szabadsága - ezek jegyében indította útjára legfrissebb kezdeményezését Lakatos Márk, stylist. A Life.hu riportere is ott volt a projekt bemutatásakor, ahol többek közt Nagy Ervin színészt is mikrofonvégre kapta. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.