Ahogy megírtuk, Gombos Edina és családja a tengerentúlra költözött. A műsorvezető állítja, ez nem végleges, csak addig maradnak, amíg ő szülési szabadságon van. 

"Nem végleg költöztem el, csak amíg szülési szabadságon vagyok a kisfiammal, aki még csak négy és fél hónapos. Csak az biztos, hogy ősszel nem térek vissza a képernyőre, ahogy terveztük" - nyilatkozta a Borsnak Edina

Forrás: TV2

"Nem anyagi megfontolásból tettük, mindenünk megvolt otthon, dolgoztunk, és szépen boldogultunk. Egyszerűen friss fuvallatra vágytunk, amitől új erőre kaphatunk, új tapasztalatokat szerezhetünk, és a gyerekeinknek lehetőségeket teremthetünk. Azt szerettük volna, hogy Miri multikulturális környezetben tudjon angolul tanulni, és nyitott, sok nyelvet beszélő, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtté váljon. Hiszünk benne, hogy ez egy óriási lehetőség az életében, és később hálás lesz azért, hogy ez megadatott neki Fort Lauderdale közelében egy csendes, biztonságos, gyönyörű helyen. Itt tízpontos iskolák vannak" - tette hozzá. "Egyelőre egy szép otthont keresünk, amit ízlésesen berendezhetünk. Fontos, hogy Mirinek legyen sok barátja, Alberto pedig élvezze az új munkáját. Itt is ugyanaz a célom, mint otthon, hogy boldog legyen a családom" - vélekedik a műsorvezető.