Mindössze 50 éves volt, szívroham végzett vele.

Az előzetes boncolási eredmények szerint kedden délután szívroham következtében elhunyt Tony Lara - tájékoztat az Eonline.

Tony Lara.Forrás: Facebook/Tony Lara

A Cornelia Marie hajó kapitányát a Discovery Chanel Halálos fogás című sorozatából ismerhetik a tévénézők. Úgy tudni, Lara egy motorversenyen vett részt Dél-Dakotában, amikor is lakásában érte a halál.

Miről szólt a sorozat?
A Discovery Chanel honlapjának tájékoztatása szerint a Halálos fogás sorozat rákhalászattal, és a halászok életének bemutatásával foglalkozik. Akik a Bering-tengeren hajóznak, hogy embert próbáló kalandok során bizonyítsák, sikerülhet kifogni a százmillió dollár értékű zsákmányt.

A hetedik évadban a veterán kapitányoknak új kihívói akadnak: a Seabrooke vezére a 36 éves Scott Campbell Jr. lesz, a Ramblin' Rose fedélzetén pedig az újonc Elliott Neese próbál megbirkózni az elemekkel és a csapatban uralkodó zilált viszonyokkal. A tenger hullámzik, az idegek a pattanásig feszülnek, a végén pedig mindenki rájön, hogy a legveszélyesebb viharok valójában belülről fakadnak - derül ki a leírásból.