Gyász! Elhunyt a Halálos fogás sorozat kapitánya, Tony Lara

Forrás: Facebook/Tony Lara -
halál gyász Halálos fogás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 50 éves volt, szívroham végzett vele.

Az előzetes boncolási eredmények szerint kedden délután szívroham következtében elhunyt Tony Lara - tájékoztat az Eonline.

Tony Lara. Forrás: Facebook/Tony Lara

A Cornelia Marie hajó kapitányát a Discovery Chanel Halálos fogás című sorozatából ismerhetik a tévénézők. Úgy tudni, Lara egy motorversenyen vett részt Dél-Dakotában, amikor is lakásában érte a halál.

Miről szólt a sorozat?

A Discovery Chanel honlapjának tájékoztatása szerint a Halálos fogás sorozat rákhalászattal, és a halászok életének bemutatásával foglalkozik. Akik a Bering-tengeren hajóznak, hogy embert próbáló kalandok során bizonyítsák, sikerülhet kifogni a százmillió dollár értékű zsákmányt.

A hetedik évadban a veterán kapitányoknak új kihívói akadnak: a Seabrooke vezére a 36 éves Scott Campbell Jr. lesz, a Ramblin' Rose fedélzetén pedig az újonc Elliott Neese próbál megbirkózni az elemekkel és a csapatban uralkodó zilált viszonyokkal. A tenger hullámzik, az idegek a pattanásig feszülnek, a végén pedig mindenki rájön, hogy a legveszélyesebb viharok valójában belülről fakadnak - derül ki a leírásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.