Gyász! Elhunyt Puskás Ferenc özvegye

Forrás: AFP -
halál gyász Puskás Ferencné Puskás Ferenc labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hunyadvári Erzsébet ötvenhat éven keresztül volt a világhírű magyar futballista, Puskás Ferenc felesége.

Életének 84. évében elhunyt Puskás Ferencné, aki a saját budai otthonában érte a halál. Erzsébet 1932-ben született Budapesten, és a Kispesti AC 16 éves kézilabdázójaként ismerte meg a magyar labdarugót, akivel 1950-ben örök hűséget is esküdtek egymásnak. Két évvel később megszületett egyetlen gyermekük, Puskás Anikó, aki 2011-ben hunyt el. 1956-ban gyalog menekült kislányával a szovjet hadsereg által megszállt Magyarországról Ausztriába, hogy az Olaszországban tartózkodó férjéhez csatlakozhasson - írja a puskas.com.

Puskás Ferencné Forrás: AFP

Puskás Ferencné Észak-Amerikától Ausztráliáig mindenhová követte szeretett férjét, akivel 1991-ben költöztek vissza Magyarországra.

Pihenés a Szigeten? Íme a hely, ahol bármikor feltöltődhetsz!http://www.life.hu/news/20150810-sziget2015-legjobb-pihenohelye-a-telekom-relax-mit-kell-rola-tudni.htmlKoncertről koncertre jársz, és bár imádod a pezsgést, de úgy érzed, rád férne néhány perc csend, pihenés, ellazulás? Ne hidd, hogy a Szigeten nem álmodhatsz ilyesmiről - íme a hely, ahol feltöltődhetsz a következő koncertig!News--Lelketlen albínókutya: íme, a 2017-es vizes vb kabalapulija http://www.life.hu/news/20150812-lelketlen-albinokutyanak-titulalta-a-sportsgrid-a-2017-vizes-vb-kabalapulijat-ami-hatalmas.htmlÚgy tűnik, hogy lassan az egész világ a 2017-es vizes vb kabalapuliján röhög. Mutatjuk, miért.NewsOrigoA Sziget egyik legizgalmasabb helyére vágysz? Keresd a Telekom tornyot! http://www.life.hu/news/20150810-sziget2015-interaktiv-torony-mit-tud-hostessek-segitenek.htmlA Szigeten nemcsak bulizni lehet, hiszen rengeteg aktivitás, program és hely vár, ha épp nincs olyan koncert, amit szívesen meghallgatnál. Most mutatunk is egyet!NewsOrigoGyász! Elhunyt a híres sorozatszínész: A Vészhelyzetben is játszotthttp://www.life.hu/news/20150812-elhunyt-mark-sheeler-szinesz-aki-a-veszhelyzetben-is-jatszott.html92 éves korában meghalt Mark Sheeler sorotatszínész.NewsOrigoFelgyújtotta a Ferrariját, mert nem kapott volna újat - Gyorsan lebukott!http://www.life.hu/news/20150811-felgyujtotta-tobb-millios-autojat-a-biztositas-miatt-de-lebukott.htmlEgy 19 éves fiú felgyújtotta saját luxusautóját, mert az apja nem akart neki újat venni. Úgy gondolta, a biztosításból befolyó összegből újat vesz, de a terve hamar kiderült.News--Előkerültek Robin Williams búcsúüzenetei: Egy éve nincs köztünk a színészhttp://www.life.hu/news/20150811-robin-williams-ongyilkos-szinesz-bucsuuzenetei-elokerultek.htmlEgy éve már, hogy a világhírű színészt holtan találták kaliforniai otthonában. A 2014. augusztus 11-én történt tragédia előtt egy egész világ állt értetlenül, ám most új megvilágításba kerülhetnek a dolgok: megtalálták ugyanis Robin Williams utolsó, saját kezével írott cetlijeit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.