Már meghallgatható az a telefonbeszélgetés, amely Sarka Kata és állítása szerint Bálint Antónia között zajlott. Csak Sarka Kata ismerte el, hogy az ő hangja szerepel a hangfelvételen, ami végül nyilvánosságra került. Bálint Antónia tagadja, hogy ezen a felvételen ő lett volna az éterben, és hogy igazát bizonyítsa, bíróságra viszi az ügyet.

Előkerült az a rejtélyes telefonbeszélgetés, amelyen Kata állítása szerint Antónia ittas állapotban hívta fel őt, és ahol bevallotta, hogy drogozott, aztán letagadta, ezután pedig felajánlkozott Hajdú Péternek is. Sarka Kata baráti köréből valaki rögzítette a kihangosított diskurzust. De valóban Bálint Antónia hangja hallható? Megkérdeztük!

„Nem én beszélek a nyilvánosságra került hangfelvételen, én nem hívtam fel őket. Egyetlen módja van, hogy bebizonyítsam az igazamat. Feljelentést teszek a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki a nevemben telefonált, és  bíróságra viszem az ügyet, ahol igazságügyi szakértő fogja eldönteni, hogy valóban az én hangom hallatszik-e. A nevemben telefonáló nő kiléte nem maradhat titokban, elő kell kerülnie magától, vagy ha nem, akkor a rendőrség fogja előkeríteni" - magyarázta Toncsi, aki maga adott engedélyt Katának a hangfelvétel nyilvánosságra hozatalára.

Sarka Kata, Bálint AntóniaForrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2

„Kata először tőlem akart engedélyt kérni a nyilvánosságra hozatalhoz, de visszaírtam neki, hogy nem adhatok engedélyt olyan felvételre, amin nem én beszélek. Az adjon neki engedélyt, akinek a hangja hallható.” „Akkor ki is tehetem, jaj, de jó” – összegezte Kata, és így került nyilvánosságra a privát beszélgetés, amit itt hallgathatsz meg.

„Én nem hívtam fel őket, és nem beszéltem velük egy órán keresztül. Szerintem ez a történet több sebből is vérzik. Pont egy baráti összejövetelt tartottak Hajdúéknál, amelyen Peti nem vett részt, hanem fent az emeleten aludt. Nem hallatszott egy pisszenés sem a háttérből, de véletlenül ott volt Rózsa - ezt maga Kata említi -, a kislányom édesapjának a felesége, akivel nem vagyok jóban, sőt folyamatosan pereskedünk. Csupa irányított, célzott kérdés a gyerekre vonatkozóan. Én hiába állítom, hogy nem én telefonáltam, ezt már csak igazságügyi szakértő tudja biztosan megállapítani. Amikor nekem először lejátszották a felvételt, szinte kiesett a telefon a kezemből, hisz az elején tényleg nagyon hasonlít a hangunk, de amikor kizökken a szerepéből a telefonáló, akkor szerintem már nem olyan nagy a hasonlóság. A részeg Bálint Toncsi és Sarka Kata közötti esetleges beszélgetés nem így zajlott volna” - összegezte észrevételeit Toncsi, aki szerint egy efféle rágalmazás akár tönkre is teheti egy ember életét.

Előzmény
Sarka Kata és Bálint Antónia nem szívlelik egymást. Nemrégiben Kata tudomására jutott, hogy az egykori szépségkirálynő fekete mágia segítségével rontást küldött a családjára. Toncsi mindent tagadott: "Nem járok jósokhoz. Van értelmes dolgom az életben. Ezeket az intelligens hozzászólásokat csak azért hagyom kint, hogy lássátok, hogy egy hazugság, illetve lassan már hazugságáradat, amit rólam írogatnak, hogy befolyásolják számomra idegen emberek rólam kialakított véleményét. Sarka Katának nagy felelőtlenség folyton velem foglalkozni, és hazudni azoknak az embereknek, akik olvassák az oldalát. Soha semmilyen jóshoz nem mentem, nem hogy olyan dolgokra vetemedjek, amik ott le vannak írva. Soha senkinek a nevében nem írok, csak a sajátomban. Most akkor itt felszólítanám Sarka anyukát, hogy fejezze be a hazudozást... Soha nem írok róla, nem foglalkozom vele."

„Életemben még csak nős pasim sem volt, még szeretője sem voltam senkinek, magamat többre becsülöm annál, hogy második legyek. A nőkkel is szolidáris vagyok, ha meghallom, hogy valaki nős, többet rá sem nézek. Nem szoktam részeg sem lenni, reggeltől estig dolgozom, egyedül nevelem a gyerekemet. A munkahelyemen teljesíteni kell, itt csak az számít, mit teszel le az asztalra. Egy ilyen komoly rágalmazással az ember életét tönkre tehet tenni. Ha a pletykák miatt kirúgnak a munkahelyemről, akkor miből adok enni a gyerekemnek, vagy ha infarktust kapok, és meghalok a szégyentől? Nem engedhetem meg magamnak, hogy az állásomat kockáztassam. Ráadásul egész nyáron dolgozom, nem is voltunk nyaralni. Talán a hosszú hétvégén elutazunk valahová. A lelkiismeretével hogy fog elszámolni, aki ezt tette? Tönkre lehet tenni egy ember életét egy rágalmazással? Fontos, hogy szakértő mondja ki, hogy nem én vagyok hallható a felvételen” – tette hozzá Toncsi, aki bevallotta, hogy ez a történet nagyon szíven ütötte most az iskolakezdés előtt.

 Szerencsére Sarka Kata is pont úgy gondolja, hogy  csak egy igazságügyi szakértő tud majd pontot tenni az ügy végére.