Élő adásban fakadt ki a műsorvezető: "Elegem van Kim Kardashianékből!"

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Kim Kardashian műsorvezető kiakadás Kardashian élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FOX tévécsatorna bemondója, John Brown az adás kellős közepén felállt, és kisétált a képernyő elől. Az ok: nem volt haljandó elrontani a napját egy újabb Kardashian családról szóló hírrel.

Szinte már a csapból is a Kardashian-Jenner família folyik, a Fox televíziós csatorna műsorvezetője azonban megelégelte a dolgot.

Kendall Jenner, Kim Kardashian és Kylie Jenner alaposan kiakasztotta a Fox csatorna műsorvezetőjét Forrás: AFP/Larry Busacca

Éppen Kylie Jenner születésnapjára kapott nyusziról esett volna szó, amikor John Brown egész egyszerűen fogta magát, felállt a kanapéról és közölte: elege van a Kardashian családból.

5 + 1 eset, amikor a Kardashian család sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.