Rékasi Károly meglepte rajongóit! Új képet töltött fel a motorbalesetet szenvedett színész

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
motorbaleset színész gipsz kórház Rékasi Károly gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban bombaként robbant a hír, hogy motorbaleset érte a Barátok közt sztárját. Rékasi Károly azóta sokkal jobban van, és ezt már a rajongói oldalán is megmutatta.

A történtek után sokan aggódtak Rékasi Károlyért, és mindenki egy emberként drukkolt a mielőbbi gyógyulásáért. A színészt kemény fából faragták, és szinte csodával határos módon, szinte hetek alatt "felépült" a komolyabb sérülésekből, amiről rögtön nyilatkozatot is adott. A sztár most a kórházból posztolt a rajongóinak egy fotót magáról, ahogy éppen leveszik róla a gipszet. A fotók mellé ennyit fűzött: „Ma reggel lekerült a lábamról a gipsz!!!!!!!!! Köszönöm mindenkinek, aki gondolatban velem tartott, segített abban, hogy ez KÉT HÉTTEL HAMARABB bekövetkezett, mint azt előre jelezték! Egy picivel megint inkább embernek érzem magam.”

Kattints ide a képek megtekintéséhez!

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.