Elég lehangolóan indult a vasárnap reggel. És nem csak a borongós, esős napkezdetre gondolunk. Talán az időjárás miatt megváltozott útviszonyokkal is összefüggésben, számos baleset történt országszerte a reggeli órákban.

Négyen megsérültek a 35-ös számú főúton Hajdúböszörmény és Józsa között vasárnap reggel, amikor egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor két személygépkocsi összeütközött vasárnap reggel Várpalotánál, a 8-as számú főúton - közölte a rendőrség honlapján a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tíz ember megsérült, amikor összeütközött két vonat vasárnap reggel a Pest megyei Galgamácsánál - tájékoztatta az MTI-t a Mávinform sajtóügyeletese. A balesetben a menetrend szerint Balassagyarmatra, illetve Aszódra tartó motorvonat ütközött össze. Az első vizsgálatok szerint mindkét vonat 20 kilométer/órás sebességgel közlekedett. A szerelvények egymásba nyomódtak, de nem siklottak ki.