Országszerte számos helyen okozott károkat a vasárnap érkezett vihar. Több helyen, köztük a fővárosban jelenleg is dolgoznak a tűzoltók. De a viharnak áldozatai is voltak. Mutajuk őket. 

A vasárnap Budapest felé érkező vihar súlyos károkat okozott - a tűzoltók még mindig ezek felmérésén dolgoznak. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta: vasárnap éjfélig mintegy kilencvenszer riasztották őket. Főként leszakadt faágak, valamint a hirtelen lezúduló felgyülemlett csapadékmennyiség okozott gondot.

A valódi károk mellett a Life.hu szerkesztője megtalálta azokat a veszteségeket is, amelyek ugyan kevésbé drasztikusak, de mindenképpen fájdalmasak. Legalábbis azoknak, akik a viharban elvesztették legféltettebb kincseiket.  

/1508/Halot2015817104527
Több helyen épületek is megrongálódtak, köztük csaknem húsz lakóépület. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vállajon 17 családi ház tetejéről sodort le cserepeket a szél. Az egyik lakóház lakhatatlanná vált, az ott lakó két felnőtt és egy gyermek rokonokhoz költözött. A vihar során több településen volt áramkimaradás is. Csongrád megyében, Szegeden pedig villámcsapás miatt kigyulladt egy lakóépület. Személyi sérülés nem történt.