Jennifer Lopez valóra váltotta az egyik rajongója kérését

Forrás:Instagram/_nickspears_ -
fotó Demi Lovato világsztár Hollywood kérés énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha a világsztárok is megmutatják, mennyire emberiek, és igenis fontosak számukra a rajongóik. Így tett most Jennifer Lopez is, aki nagy örömet szerzett egy fiatal fiúnak.

Az énekesnőt egy kézzel írott üzenetben kereste meg Nick Spears, azzal a kéréssel, hogy kövesse be őt Instagramon. Az eset legnagyobb csavara pedig nem mást, mint hogy a világsztár eleget tett ennek.

Jennifer Lopez és rajongója, Nick Spears Forrás:Instagram/_nickspears_

A fiú nem először kerül kapcsolatba hírességekkel, hiszen nemcsak Lopezzel van közös fotója, hanem Selena Gomezzel, Gloria Estefannal, sőt, még Demi Lovatóval is.

Demi Lovato, és Nick Spears Forrás:Instagram/_nickspears_

Nick szenvedélyesen keresi a hollywoodi emberek társaságát, és a hölgyeken kívül még jó pár színész nevét fel tudnánk sorolni.

Testőrrel fesztiválozott Havasi Balázs - De mitől fél?http://www.life.hu/sztarok/20150817-testorrel-fesztivalozott-havasi-balazs-a-szigeten-haja-nem-volt-belove.htmlMég mindig meglepődünk, ha egy magyar művészt vagy celebet látunk személyi testőrrel a nyomában fesztiválozni. Havasi Balázs is csak így tudta nyugalmát biztosítani a Szigeten, pedig szinte senki sem ismerte fel.TV + SztárokOrigoEnnivalóan édes utastársra lelt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20150817-rubint-rekanak-fitneszedzonek-cuki-munkatarsa-akadt-megpedig-a-csaladjuk-uj-tagja-egy-kutyus.htmlRéka a Schobert család új tagjának sofőre lett. A kutyus a luxusautó hátsó üléséről leskelődött - hát nem zabálnivaló?TV + Sztárok--Bódi Sylvi a velencei tavon szexiskedetthttp://www.life.hu/sztarok/20150817-bodi-sylvi-modell-a-velencei-tavon-szexiskedett-hatrahagyva-a-maldiv-szigeteket.htmlA hattyúknak villantotta meg tökéletes testét a modell, aki ezúttal nem a Maldív-szigetekről posztolt fotót.TV + Sztárok--"Paul Walker itt van velünk lélekben!"- Elhunyt kollégájára emlékezett Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-vin-diesel-szinesz-paul-walker-elhunyt-kollegajara-es-baratjara-emlekezett-a-teen-choice-awards.htmlA Halálos iramban sztárja vette át a Teen Choice Awards elismerését, köszönőbeszédében pedig egykori színésztársára, a 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről emlékezett meg.TV + Sztárok--Végre: Miley Cyrus elárulta, miért viselkedik botrányosanhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-miley-cyrus-elarulta-miert-viselkedik-botranyosan-neha-szoros-honaljat-villant-neha-melleket.htmlMiley néha szőrös hónaljával, olykor csupasz melleivel és van, amikor nyilvános kábítószerfogyasztási szokásaival sokkol. De most lehull a lepell: elmeséli, miért viselkedik ennyire botrányosan. TV + Sztárok--Fásy Ádám koncertjét tüntetés zavarta meghttp://www.life.hu/sztarok/20150817-fasy-adam-mulatos-zenesz-koncertjet-tuntetes-zavarta-meg-egy-hangosbemondon-penzt-koveteltek-tole.html„Fásy Ádám, add meg a pénzemet!" – harsogott egy hangosbeszélőből a felszólítás, megszakítva ezzel a mulatós zenész éppen zajló produkcióját.TV + SztárokMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.