Kedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknak

balhé Sziget2015 Zimány Linda Sziget Kedves Ferenc milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. 

Ahogy korábban már megírtuk, a Life.hu újságírójának is feltűnt, hogy Zimány Lindát és Kedves Ferencet nem lehet a Szigeten együtt lefotózni. A Blikk munkatársait, akik szerettek volna egy közsö fotót az álompárról meg is fenyegette az üzletember.

Kedves Ferenc ekkor nekiesett a fotósnak, káromkodott, majd megindult a lány felé és sült krumplival dobálta meg. Amikor az asztalnál ülő lányokat a szomszédos asztaltársaságok próbálták megvédeni, Kedves Ferenc és egy barátja azoknak is nekiesett.

- kiabált az üzletember. Végül a sajtó munkatársai hívták a biztonsági őröket, akik véget vetetettek az őrjöngésnek.

A történtet azért is furcsa, mert Zimány Linda és kedvese egyáltalán nem titkolják a kapcsulatukat - már a Fókusz című műsor kamerája előtt is bevallották szerelmüket.

Zimány Linda, Kedves Ferenc Forrás: RTL Klub

Sziget oldalán található házirend szerint Kedves Ferenc hiába tiltakozott a fotózás ellen. "Semmi jogalapjuk nincs megtiltani a fotók készítését, így teljesen védhető az újságírók álláspontja" – jelentette ki dr. Kamarás Péter ügyvéd, aki szerint nemcsak Zimány Linda, de Kedves Ferenc is közszereplőnek minősül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.