Kedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. 

Ahogy korábban már megírtuk, a Life.hu újságírójának is feltűnt, hogy Zimány Lindát és Kedves Ferencet nem lehet a Szigeten együtt lefotózni. A Blikk munkatársait, akik szerettek volna egy közsö fotót az álompárról meg is fenyegette az üzletember. 

Kedves Ferenc ekkor nekiesett a fotósnak, káromkodott, majd megindult a lány felé és sült krumplival dobálta meg. Amikor az asztalnál ülő lányokat a szomszédos asztaltársaságok próbálták megvédeni, Kedves Ferenc és egy barátja azoknak is nekiesett. 

Kidobatlak benneteket innen! A biztonságiakkal mindjárt levágattatom a karszalagod, te szemét ribanc! Soha többé nem jöhetsz be a Szigetre! 

- kiabált az üzletember. Végül a sajtó munkatársai hívták a biztonsági őröket, akik véget vetetettek az őrjöngésnek. 

A történtet azért is furcsa, mert Zimány Linda és kedvese egyáltalán nem titkolják a kapcsulatukat  - már a Fókusz című műsor kamerája előtt is bevallották szerelmüket. 

Zimány Linda, Kedves FerencForrás: RTL Klub

 

Sziget oldalán található házirend szerint Kedves Ferenc hiába tiltakozott a fotózás ellen. "Semmi jogalapjuk nincs megtiltani a fotók készítését, így teljesen védhető az újságírók álláspontja" – jelentette ki dr. Kamarás Péter ügyvéd, aki szerint nemcsak Zimány Linda, de Kedves Ferenc is közszereplőnek minősül.