A szer nem válogat - Meghalt Bobbi Kristina drogdílere

Forrás: Northfoto -
halál Bobbi Kristina Dealer drog heroin öngyilkosság díler Whitney Houston túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kábítószer nem válogat! Az világhírű anya-lánya páros után elhunyt a család drogdílere is.

Whitney Houston és lánya, Bobbi Kristina korai halálát a töméntelen kábítószer fogyasztása okozta. Most pedig követte őket Steven Stepho drogdíler, akivel a heroin végzett.

Forrás: Northfoto

„Stepho kábítószer-túladagolás miatt hunyt el, halála baleset, nem öngyilkosság" - közölte a North Fulton Hospital kórboncnoka, dr. Karen Sullivan.

A Miss Balaton egyik indulója világsztárt helyettesítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150818-a-miss-balaton-induloja-bertok-fruzsina-a-vilaghiru-orosz-modell-irina-sajk-fenydublore-volt.htmlBertók Fruzsinak különleges szerep jutott egy filmforgatáson.TV + SztárokOrigoDévényi Tibor nemsokára mesés tájakon kalandozikhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-devenyi-tibor-nemsokara-svajcban-dobalja-majd-a-pottyos-labdakat-ahova-parjaval-utazik.htmlSvájcban tart pöttyös labdás retropartit Dévényi Tibi bácsi, aki a buli után párjával nosztalgiázik majd.TV + Sztárok--Malibu, tengerpart, napfény: Pasis napot tartott David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-david-beckham-barataival-motorozott-malibuban-a-tengerparton.htmlMalibu, tengerpart, napfény és a barátok - valahogy így telt az exfutballsztár hétvégéje.TV + SztárokOrigo"Paul Walker itt van velünk lélekben!"- Elhunyt kollégájára emlékezett Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-vin-diesel-szinesz-paul-walker-elhunyt-kollegajara-es-baratjara-emlekezett-a-teen-choice-awards.htmlA Halálos iramban sztárja vette át a Teen Choice Awards elismerését, köszönőbeszédében pedig egykori színésztársára, a 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről emlékezett meg.TV + Sztárok--Változás lesz a Barátok köztben: Ősztől felfordul a Mátyás király térhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-valtozas-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban.htmlIdén először nem ment nyári szünetre a magyarok kedvenc sorozata, a Barátok közt. Most újabb változás következik. TV + Sztárok--Kulcsár Edinát sem kímélte a vihar: De így is sugárzóan szép - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150818-kulcsar-edinat-a-miss-world-elso-udvarholgyet-szepsegkiralynot-nem-kimelte-a-vihar-es-borig-azott.htmlBőrig ázott kutyasétáltatás közben a szépségkirálynő, de ő még így is sugárzóan szép.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.