Szórakozóhelyen verték meg a 18 éves fiút - Hamarosan meghalt

halál ünneplés baleset tragédia diszkóbaleset bántalmazás diszkó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy görög üdülőhelyen található diszkó mellett bántalmaztak egy 18 éves fiút, aki épp érettségije eredményét várta. 

Miután megverték a 18 éves brit fiút egy görögországi szórakozóhelyen, visszament a hotelbe, ahol megszállt, és visszautasította, hogy kezeljék. Hamarosan barátai találtak rá holtan.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A tehetséges focista és krikett-játékos Kréta szigetén ünnepelte barátaival, hogy vége a középiskolának. A helyi szórakozóhelyen egy 22 éves fiú megverte, de tagadja, hogy ő okozta volna a 18 éves fiatal halálát.

Új-zélandi és ír győztes a mai Ironmanenhttp://www.life.hu/news/20150822-uj-zelandi-es-ir-gyoztes-a-mai-ironmanen.htmlA férfiaknál az új-zélandi Terenzo Bozzone, míg a nőknél az ír Eimear Mullan győzött a budapesti Ironman 70.3 versenyen, melyen a legjobb magyar Hankó Dávid volt, aki a negyedik helyen zárt.NewsOrigoEzek a számok értek 880 milliót a hétenhttp://www.life.hu/news/20150822-ezek-a-heti-otoslotto-nyeroszamok.htmlEzen a héten sem engedhette szabadjára egy játékos sem az örömkönnyeit, nem volt telitalálatos szelvény.NewsThinkstockElhunyt Sudlik Mária operaénekesnőhttp://www.life.hu/news/20150822-elhunyt-sudlik-maria-operaenekesno.htmlHetvenhárom éves korában elhunyt Sudlik Mária operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja.News--Szemetet tett halott gyereke közelébe, hogy elnyomja a holttest szagáthttp://www.life.hu/news/20150808-szemetet-tett-halott-gyereke-kozelebe-hogy-elnyomja-a-holttest-szagat.htmlEmber Warfel, a 21 hónapos kislány június közepe óta halott. Testére augusztusban talált rá egy tévészerelő.NewsThinkstockTúl cuki! Fókabébi született Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150808-fokabebi-szuletett-szegeden.htmlAz alábbi fotóra pillantva legszívesebben csak annyit írnánk, hogy "üüüüü", esetleg "óóóóó", talán még a "nyünyünyü" hangutánzó betűkombináció is eszünkbe jutna, és ezt egyetlen kis fóka okozza, aki nemrég született.News--Nem kerül börtönbe a pedofil, aki hét évig molesztált egy fiúthttp://www.life.hu/news/20150807-nem-kerul-bortonbe-a-het-gyereket-megeroszakolo-pedofil.htmlDerek Butt, a nyugdíjas férfi 2006 és 2013 között rendszeresen molesztált egy iskolás fiút. Nem kerül börtönbe, mert demenciás.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.