A nap hőse: Nem vihette fel konyakját a repülőre, így lehúzta az egészet

Forrás: AFP/RIA Novosti -
repülő repülés részeg részegség konyak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai reptéren vásárolt egy üveg drága konyakot egy nő, de mivel nem vihette fel a gépre, fogta magát, és leöntötte garatán az egészet. Mi simán megválasztanánk a konyak nagykövetének. 

A negyven év körüli Zhao nevű nő egy amerikai reptéren vette meg a hét decis Rémy Martin XO Excellence konyakját, ami nagyjából ötvenezer forintba kóstál. Egy ilyen értékes nedűt nem hagy az ember csak úgy veszni, ezért mikor a pekingi reptéren az átszállásnál nem akarták engedni, hogy felvigye a gépre, megitta az egészet.

Forrás: AFP/RIA Novosti

Pocsolyarészeg lett perceken belül, a földön fetrengett és ordítozott a reptéri alkalmazottakkal. Mivel állni sem tudott a lábán, egy tolószékben vitték a biztonsági szobába. Mikor kijózanodott, megköszönte, hogy vigyáztak rá, és hamarosan hazautazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.