Mintha egy tündérmesébe csöppent volna a magyar rapper, aki hirtelen a dubaji fényűzésben és luxusban találta magát. De hogy is van ez?

A sztori ott kezdődik, hogy a sejk kisfia imádja a rapzenét, és Magyarországon töltött tanulóévei alatt Pityinger Laci lett a kedvenc előadója – írja a Bors. A rappert pedig el is hívták Dubajba, hogy fellépjen.

"A világ egyetlen 7 csillagos és egyben 4. legmagasabb szállodája előtt. Tegnap este kicsit beb@$zc$iztam és ott aludtam. Remélem nem vették észre, hogy elhoztam a törülközőt, bár szerintem nekik ez belefér.."Forrás: Facebook/ Dopeman

„Kaptam magam mellé egy asszisztenst, vele járkálok a városban. Ő nem csak mindent megmutat, de mindent meg is vesz nekem, amit csak akarok. Kaptam kis zsebpénzt ugyan, de így egyáltalán nem kell költenem. Amúgy itt annyiba kerül egy pohár ital, mint egy teljes ebéd. Tulajdonképpen szállodáról szállodára mozgatnak, mert tudják, hogy nem szeretek vezetni. Érkezésemkor kaptam egy Breitling karórát, de amikor megyek haza, akkor egy Rolexet is kapok. Gázsi egyébként nem jár, mert az sértésnek számít az itteni szokások szerint. Ide az előadók nem fizetésért jönnek, Snoop Dogg és Dr. Dre is ingyen jön, meghívásos alapon. Egyébként már őket is vendégül látta ez a család” – kezdte élménybeszámolóját a rapper.

"Koncert after...Igen, az ott a gázsi..."Forrás: Facebook/ Dopeman

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek! Ráadásul addig maradok, ameddig akarok, de muszáj lesz valamikor hazamennem, mert otthon is szükség van rám. Szeretném ezt az élményt megosztani mindenkivel, de nyilván nem örül velem mindenki. Jó öreg magyar szokás szerint sokan már küldenék rám a NAV-ot. De küldjék, én meg átirányítom őket a sejkhez. Most mit csináljak, ha kihozattak?” – tette fel a költői kérdést. 

"Na, most el kell mondjam, hogy az egész Közel Keleten a libanoniak a legjobb arcok. A pincér inget váltott, amikor meglátott és azonnal sörrel, borral és viszkivel kínált. Természetesen a szívembe zártam a kisfiút."Forrás: Facebook/ Dopeman