Eltűnt két tizenéves gyerek

Forrás: Thinkstock -
keresés rendőrség lány eltűnt gyerek fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 éves fiút és egy 13 éves lányt keres a Tatabányai és a Keszthelyi Rendőrkapitányság.

A 13 éves Pokornyi Krisztián otthonából tűnt el Tatabányán augusztus 23-án - írja a police.hu.

Forrás: police.hu

A fiút az egész családja kereste, ám nem akadtak nyomára, ezért az édesapa a rendőrök segítségét kérte. Krisztián 170 centiméter magas, normál testalkatú, haja rövidre nyírt és gesztenyebarna. Utoljára szürkéskék kapucnis cipzáros pulóverben, velúr cipőben és fekete színű, 50 Cent felirattal ellátott pamut melegítőnadrágban látták.

Forrás: police.hu

Bogdán Gabriella augusztus 24-én tűnt el a zalaszentlászlói lakásotthonból. Nevelője szerint a 13 éves lány engedéllyel távozott, ám nem tért vissza. Bogdán Gabriella 162 cm magas, hosszú, barna hajú és vékony testalkatú lány.

A Tatabányai és a Keszthelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-83/312-234-es telefonszámot vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Tiszában keresik az eltűnt szentesi nő holttestéthttp://www.life.hu/news/20150826-koncz-judit-9-evvel-ezelott-eltunt-szentesi-no-ugyeben-ujraindult-a-nyomozas.htmlÚjraindult a nyomozás a 9 évvel ezelőtt eltűnt Koncz Judit ügyében: a szülővárosában felröppent híresztelések miatt a Tiszában kezdték el keresni a szentesi nő holttestét.NewsOrigoMegtörte a három hónapos csendet Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20150827-megtorte-a-harom-honapos-csendet-schumacher-menedzsere.htmlA 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm megtörte a három hónapja tartó csendet.News--Kiderült: ostoba emberrablók ölték meg az eltűnt fiatal német lánythttp://www.life.hu/news/20150819-kiderult-ostoba-emberrablok-oltek-meg-az-eltunt-elrabolt-fiatal-nemet-lanyt.htmlNémetországban elrabolták és meggyilkolták egy gazdag vállalkozó 17 éves lányát, Annelit, és a két feltételezett elkövetőt őrizetbe vették - közölte az MTI. NewsOrigoMeghalt az ismert magyar focistahttp://www.life.hu/news/20150827-elhunyt-siklosi-janos-az-mtk-bronzermes-futballistaja.htmlElhunyt az MTK egykori futballistája. Siklósi János 87 meccset játszott a klubban.NewsOrigoKajakos balesetet szenvedett Annie Lennox lánya - A barátja eltűnt a vízbenhttp://www.life.hu/news/20150809-annie-lennox-brit-enekesno-lanya-tali-lennox-es-baratja-ian-jones-kajakos-balesetet-szenvedtek.htmlA Hudson folyón kajakozott a híres brit énekenő, Annie Lennox lánya, a 22 éves Tali Lennox és 32 éves barátja, Ian Jones, amikor a jármű felborult. A lányt kimentették, a fiú azonban eltűnt a vízben. Jelenleg is nagy erőkkel keresik. News--Az idei nyári forróság rekordokat döntötthttp://www.life.hu/news/20150827-1880-ota-nem-volt-olyan-meleg-mint-iden-nyaron.htmlAz idei július az elmúlt 135 év legmelegebb hónapja volt a Földön, és csaknem bizonyos, hogy a forróság szempontjából 2015 megdönti majd a tavaly felállított rekordot - közölte csütörtökön az időjárás adatait 1880 óta megfigyelő Nemzeti Óceán- és Légköri Hivatal (NOAA).News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.