Megtörte a három hónapos csendet Schumacher menedzsere

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Schumacher kóma Michael Schumacher baleset állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm megtörte a három hónapja tartó csendet.

Végre jó híreket közöltek Michael Schumacher állapotáról. „Boldogan jelenthetjük, hogy jó úton járunk, és mondom ezt elsősorban annak fényében, hogy milyen súlyos volt a baleset. Michael állapota lassan javul. Sok időre és türelemre van még szüksége, de nekünk folytatni kell ezt a harcot” – fogalmazott Kehm, a pilóta menedzsere a Bildnek.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

2014 szeptembere óta svájci villájában ápolják a versenyzőt. Annyit lehet róla tudni, hogy már nem tartják mélyaltatásban.

"Tudom, mi történt Madeleine-nel" - Megoldódik a rejtély?http://www.life.hu/news/20150826-egy-tisztanlato-allitolag-tudj-mi-tortent-madeleine-mccannel.htmlEgy norvég tisztánlátó úgy gondolja, megoldotta az utóbbi évek egyik legrejtélyesebb és leghírhedtebb gyermek-eltűnési ügyét. NewsOrigoMeghalt a kisfiú, aki kiesett az ablakonhttp://www.life.hu/news/20150826-meghalt-a-kisfiu-aki-kiesett-az-ablakon-1.htmlKedden este kiesett egy második emeleti ablakból egy kisfiú. Szerdán a kórházban életét vesztette.NewsThinkstock600 ezres bírság minden Uber sofőrnek? Keménykedik a BKKhttp://www.life.hu/news/20150824-az-ubert-is-ellenorzik-a-bkk-emberei.htmlAz Ubert is ellenőrzik a Budapesti Közlekedési Központ emberei. 600 ezres bírság is járhat a sofőröknek. News--Magyarok is retteghetnek, hogy kiderül a félrelépésükhttp://www.life.hu/news/20150822-magyarok-is-retteghetnek-hogy-kiderul-a-felrelepesuk-az-ashley-madison-oldalon.htmlEgy hacker támadásnak köszönhetően nyilvánosságra kerültek az egyik legnagyobb házasságtörésre szakosodott társkereső oldal, az Ashley Madison tagjainak adatai. Már térképen is látható, melyik magyar városokból léptek félre a legtöbben.NewsThinkstockSzáz tűzoltó biztosítja a tűzijátékot - Kialakították a menekülési útvonalakat ishttp://www.life.hu/news/20150819-szaz-tuzolto-biztositja-a-tuzijatekot-1.htmlSzáz tűzoltó biztosítja az augusztus 20-iki tűzijátékot Budapesten, és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságokon készenlétben lévők létszámát is megemelik.News--Szórakozóhelyen verték meg a 18 éves fiút - Hamarosan meghalthttp://www.life.hu/news/20150824-szorakozohelyen-vertek-meg-a-18-eves-fiut-hamarosan-meghalt.htmlEgy görög üdülőhelyen található diszkó mellett bántalmaztak egy 18 éves fiút, aki épp érettségije eredményét várta. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.