30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az RTL Klub párkereső show-jának Franciskája, aki a Life.hu-nak, elmesélte miért jelentkezett a szeptember 5-én induló műsorba.

Franciska már régóta szingli, ezért úgy döntött, Istenes Bencére bízza magát és szerencsét próbál az RTL Klub új párkereső show-jában, a Vigyél el! című műsorban. A 26 éves lány elmesélte, pár éve még túlsúllyal küzdött, ám fogyókúrája után új ember lett belőle, és nem sokkal később akkori párjától is elbúcsúzott.

Forrás: RTL Klub

„Három évvel ezelőtt párkapcsolatban éltem, és mivel nem működött jól, magamat kezdtem okolni. Úgy éreztem, a túlsúlyom miatt nem tudom már a párom érdeklődését felkelteni. Akkor a húgomnak – aki a legközelebb áll hozzám a világon – megfogadtam, hogy lefogyok és elindulok egy szépségversenyen. A tervem bevált, 30 kilótól szabadultam meg, és közben arra is rájöttem, ezt az egészet, már magamért csinálom. Egyre vékonyabb lettem és amikor az anorexia határára kerültem, akkor észbe kaptam. Végül a szépségversenyt megnyertem, ám a párkapcsolatom nem lett jobb és szakítás lett a vége" – kezdte Franciska, aki elárulta, miért jelentkezett a show-ba.

„Pár rosszul sikerült randevú után, elzárkóztam a fiúk elől. A volt párommal úgy ismerkedtem meg, hogy sokáig régimódi stílusban udvarolt. Akikkel mostanában találkoztam, azokat nem érdekelte, mit szeretnék, vagy túl gyors tempót diktáltak. Reménykedem, hátha a show nem csak egy jó játék lesz, ahol új embereket ismerek meg, hanem megtalálom azt a férfit, akire vágyom" – mondta a lány, aki egyáltalán nem tart attól, hogy másokkal kellene versengenie a kiszemelt pasi kegyeiért.

„Nem frusztrál a helyzet, mert itt a lányok választanak, és bár a végső döntést két lány közül a fiú hozza meg, úgy érzem, van elég önbizalmam ahhoz, hogy ha valaki megtetszik, elérem nála a célom" – mosolygott Franciska.