Néhány nappal azután, hogy a színésznő és újdonsült férje Justin Theroux minden barátjukat meghívták a luxusnásztra, Bora Borára, Jennifer Aniston egyik barátnője – aki többedmagával ott maradt még nyaralni - belefulladt a tengerbe.

Alig mondta ki Hollywood álompárja a boldogító igent, máris egy szomorú tragédia árnyékolja be házas életüket. A hírességek kitalálták, hogy minden barátjukat meghívják a nászútjukra is, hogy együtt bulizzanak a festői Bora Borán. A hivatalos nászút végeztével néhányan még ott maradtak nyaralni, de a nyaralás rémálomba fordult: Jennifer Aniston barátnője meghalt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A 30 éves Carmel Musgrove a hollywoodi producer, Joel Silver (Mátrix, Éli könyve, Die Hard, Sherlock Holmes) asszisztense volt 3 éve. Azt mondják, nagyon tehetséges volt, fényes karrier állt előtte.
A nő csütörtökön hajnalban úszni ment, de eltűnt. Miután a barátai sehol sem találták, hivatalos keresés indult utána. Órákkal később a tengerparton találták meg a holttestét. A halál okát a boncolás szerint fulladás okozta.

Jennifer Anistont és a családod is nagyon megviselte a fiatal nő halála.

Jennifer Aniston megmutatta a jegygyűrűjét
Hoppá! A szupertitkos esküvő után itt van most Jen jegygyűrűje! Szép darab! Ide kattintva megnézheted!