Tragédiával indult Jennifer Aniston házassága

Forrás: AFP/Jason Merritt -
halál házasság Bora Bora Justin Theroux tragédia fulladás nyaralás nászút Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal azután, hogy a színésznő és újdonsült férje Justin Theroux minden barátjukat meghívták a luxusnásztra, Bora Borára, Jennifer Aniston egyik barátnője – aki többedmagával ott maradt még nyaralni - belefulladt a tengerbe.

Alig mondta ki Hollywood álompárja a boldogító igent, máris egy szomorú tragédia árnyékolja be házas életüket. A hírességek kitalálták, hogy minden barátjukat meghívják a nászútjukra is, hogy együtt bulizzanak a festői Bora Borán. A hivatalos nászút végeztével néhányan még ott maradtak nyaralni, de a nyaralás rémálomba fordult: Jennifer Aniston barátnője meghalt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A 30 éves Carmel Musgrove a hollywoodi producer, Joel Silver (Mátrix, Éli könyve, Die Hard, Sherlock Holmes) asszisztense volt 3 éve. Azt mondják, nagyon tehetséges volt, fényes karrier állt előtte.
A nő csütörtökön hajnalban úszni ment, de eltűnt. Miután a barátai sehol sem találták, hivatalos keresés indult utána. Órákkal később a tengerparton találták meg a holttestét. A halál okát a boncolás szerint fulladás okozta.

Jennifer Anistont és a családod is nagyon megviselte a fiatal nő halála.

Jennifer Aniston megmutatta a jegygyűrűjét

Hoppá! A szupertitkos esküvő után itt van most Jen jegygyűrűje! Szép darab! Ide kattintva megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.