Jennifer Aniston megmutatta a jegygyűrűjét - Fotó

Forrás: AFP/Jason Merritt -
jegygyűrű esküvő Justin Theroux család szerelem titkos Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! A szupertitkos esküvő után itt van most Jen jegygyűrűje! Szép darab!

Az örök vénlánynak kikiáltott Jennifer Anistonnak végre bekötötték a fejét. A szuperdögös Brad Pittel való szakítása után hosszú évekig üldözte a balsors, ami a szerelmi életét illieti, most azonban végre rámosolygott a szerencse. Ő és párja, Justin Theroux végre kimondták a boldogító igent! A szupertitkos esküvőre csak a barátok és közeli hozzátartozók voltak hivatalosak, és még ők sem sejtették, hogy milyen "buliba" is csöppentek, nehogy valaki idő előtt kiszivárogtassa a részleteket. Jen és Justin nagyon figyeltek arra, hogy a világsajtó ne szagolja ki tervüket, ez azonban - ahogy lenni szokott - nem ment zökkenőmentesen. Egy hónappal az esküvő előtt már felreppent a hír, hogy összeházasodtak, ez persze kacsa volt, de a cikk kapcsán mindenki nagyítóval figyelte a sztárpár minden lépését. A nagy nap aztán valóban fotósoktól mentesre sikerült, ám valahogyan mégis kiszivárogtak az első fotók az esküvőről, amelyet minden bizonnyal Jen Bel Air-i kastélyának hátsó kertjében tartottak. Később találgatások indultak: vajon milyen ruhában mondhatta ki Jen a boldogító igent, DE MOST végre tényleg megnézhetjük azt a jegygyűrűt, amit Jen ujjára Justin húzott fel. A gyűrűs képekért KATTINTS IDE.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Aniston és a nála két évvel fiatalabb Theroux már sok-sok éve ismerik egymást, ám csak 2012-es közös filmjük, a Hippi túra forgatása után kezdtek randizni egymással. 18 hónap elteltével aztán a 43 éves színész feltette a nagy kérdést a New York-i Blue Hill étteremben Jen 41. születésnapján.

Kínos! Kificcent híres énekesnő mellbimbója - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20150818-kinos-kificcent-nicki-minaj-mellbimboja-egy-kanadai-koncerten.htmlNicki Minaj, az Anaconda című sláger énekese szereti megmutatni intim testrészeit. Azonban olyan vele is előfordulhat, hogy egy nem várt pillanatban villant egy hatalmasat.Intim--Szex a föld alatt - A tokiói üzletemberek soha nem látott perverz világa - Sokkoló fotósorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20150812-szex-a-fold-alatt-a-japan-tokioi-uzletemberek-perverz-vilagat-mutatja-meg-pawel-jaszczuk-sokkolo.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy minden országban van egy „föld alatti világ”. Egy hely, ahol bármi megtörténhet, és bárki korlátok nélkül kiélheti akár legperverzebb vágyait. Így van ez Tokióban is – a lengyel származású Pawel Jaszczuk megörökítette a japán város másik, a közismertnél sokkal sötétebb arcát.IntimOrigoA legmegosztóbb szextéma: nők véleménye az análrólhttp://www.life.hu/intim/20150728-nok-velemenye-az-analis-szexrol.htmlAz anális szex mindig is megosztotta a társadalmat, a férfiak legtöbbször azért vágynak rá, mert tiltott gyümölcsnek érzik, a nők egy része viszont oda van érte, más része a világ minden kincséért ki nem próbálná, vagy ha már megtette, ismétlésre nem szeretne sort keríteni. Az alábbiakban 8 nő véleményét olvashatjuk arról, mi benne a jó, vagy éppen mi nem.IntimThinkstock20 évvel fiatalabb lánnyal kavar Kásás Tamáshttp://www.life.hu/intim/20150723-20-evvel-fiatalabb-lannyal-kavar-a-magyar-vizilabdazo-kasas-tamas.htmlA magyar vízilabdázó, Kásás Tamás, akit idén tavasszal a magyar sport halhatatlanjai közé választottak, 20 évvel fiatalabb nőbe szerelmes.IntimA nők szinte bármivel tudnak maszturbálnihttp://www.life.hu/intim/20150729-a-nok-szinte-barmivel-tudnak-maszturbalni.htmlHa maszturbálásról van szó, a nők rendkívül találékonynak mutatkoznak, hiszen férfi híján kell valami eszköz, amivel egyedül is eljuthatnak a csodás élményhez. Az alábbiakban néhány nő arról vall, ők mihez nyúltak, amikor nagy volt a szükség.IntimJól kezdődik a nap: hatalmas dekoltázst villantott Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20150720-jol-kezdodik-a-nap-hatalmas-dekoltazst-villantott-amber-rose-aki-a-kisfiaval-sebastiannal-setalt.htmlAmber Rose sokszor, sokféleképpen mutatta már meg nekünk a dekoltázsát. Ezúttal sem rejtette véka alá gömbölyded idomait. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.