Háromezer meztelen és testfestett kerékpárossal készített esküvői fotót egy philadelphiai pár.

Ross Cohen és Blair Delson szombat este fogadott örök hűséget egymásnak. Épp a városháza szomszédságában pózoltak, amikor mintegy háromezer pucér, festett testű vagy alsóneműt viselő biciklis özönlötte el a környező utcákat.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg a meztelen sereg elhalad, hanem feldobják egy kicsit az esküvői fotósorozatot. „Megláttuk őket és úgy döntöttem, akcióba lépek, sprintelni kezdtem a magas sarkúmban és az esküvői ruhámban” - idézte fel Delson. 

Cohen felkapta kedvesét és megpördült vele a tömegben, majd mindketten pacsiztak a pucér kerékpárosokkal, akik örömmel üdvözölték a párt. „Nagyon vicces volt” - jegyezte meg Delson.

Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek. „Amikor eljön a te napod, csak szeresd az életet és éld át a pillanatot” - fogalmazta meg röviden az újdonsült férj. A képeket ide kattintva nézheted meg!

A Philly Naked Bike Ride-ot a Nemzetközi Meztelen Kerékpáros Felvonuláshoz kapcsolódóan szervezik meg évente. Az akció idén mintegy háromezer embert mozgatott meg.