Ian Somerhalder végleg elhagyja a Vámpírnaplók csapatát?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Vámpírnaplók sorozat színész Ian Somerhalder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók legnagyobb bánatára már nem sokáig láthatjuk a dögös színészt a sorozatban: úgy tűnik, hamarosan búcsút int Damon Salvatore szerepének.

Idén tavasszal a legfőbb karakter, Elena mondott búcsút a Vámpírnaplóknak, akit Ian exe, Nina Dobrev alakított. Az ok hátterében hivatalosan az állt, hogy a nő a tévés sorozatok helyett inkább a mozis, nagyjátékfilmes karrierjére kíván a koncentrálni a jövőben, ám egyes értesülések szerint sokkal inkább arról van szó, hogy Nina nem bírt volt szerelme és annak felesége, Niki Reed jelenlétében dolgozni – az új feleség ugyanis minden alkalommal elkísérte férjét a forgatásokra.

Niki Reed és Ian Somerhalder Forrás: AFP/Jason Merritt

Most azonban a sármos Ian Somerhalder készül távozni a Vámpírnaplókból: az amerikai CW tévécsatornánál felröppentek a hírek, hogy a sztár már bejelentette a búcsút a producereknek is. Egyesek szerint Niki Reed áll a háttérben, aki le szeretné lezárni férje életében a Vámpírnaplós időszakot. A színész pedig úgy fest, örömmel teljesíti újdonsült felesége kéréseit...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.