Az RTL Klub Vigyél el! című, szombat este induló párkereső műsorában egy profi énekesnő is feltűnik, aki bár négy éve szingli, nem búslakodik, sőt magányos óráiból ihletet merít dalaihoz.

Iby nagymamája unszolására jelentkezett a műsorba és reméli, hogy végre eltalálja Ámor nyila.

Forrás:RTL Klub

„Négy éve nincs normális kapcsolatom. Bár próbálkozások voltak, de olyan párt nem találtam, aki mellett lehorgonyoztam volna. A mamám látta a tévében a hirdetést és mondta, hogy jelentkezzek, mert már szívesen látna egy fiút az oldalamon" – kezdte a 27 éves énekesnő, aki magányosan sem szomorkodik, hanem karrierjére koncentrál.

„Gyerekkorom óta énekelek és tavaly év végén elkezdtem tudatosan építeni a karrierem. Klipmegbeszélésekre járok, kiadókhoz viszem be a dalaimat. Jelenleg ez tölti ki a mindennapjaimat és remélem, a műsor is segít majd abban, hogy megismerjenek az emberek. A célom, hogy az egyik dalommal bekerüljek a jövő évi Eurovíziós Dalversenybe" – mesélte a lány, aki nagyon jól érezte magát a Vigyél el! forgatásain. 

„Jó kis csapat alakult ki. A lányokkal összebarátkoztunk nem volt rivalizálás vagy versengés. Az egész stáb nagyon kedves volt velünk" – mosolygott Iby.