Vigyél el! Kati a qatari királylány esküvőjén táncolt

Forrás: RTL Klub -
párkeresés Qatar bugyi királylány kata ellenőrzés Doha hastánc Vigyél el!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub szombaton induló párkereső show-jának szereplője, elmesélte, milyen pikáns kalandban volt része amikor Qatarba utazott.

A világ egyik leggazdagabb országába utazott Kata, a Vigyél el! szereplője, akit társaival együtt lekapcsoltak a dohai reptéren.

Forrás: RTL Klub

„Amikor a qatari királylány esküvőjére utaztunk a hastánc csoporttal, szigorú ellenőrzésen estünk át, mindenkinek ki kellett nyitnia a bőröndjét és belenéztek a határőrök. Amikor végeztek és már indultunk volna tovább, egyszer csak utánunk jöttek az őrök, és egy csipke bugyit lebegtetve kérdezték, hogy melyikünkké. Kellemetlen volt a szituáció, mivel abban az országban csadorban járnak a nők és nem szokás a fehérnemű közszemlére tétele. Úgyhogy gyorsan elvettük tőle és egymás között visszajuttattuk a tulajdonosához" – kezdte Kata, aki 14 éve hastáncol és a legjobbak között van Magyarországon, ezért is hívták meg a királylány esküvőjére. A 28 éves lány január óta szingli és reméli, hogy a műsorban párra talál.

„Év elején, két év után szakítottam a párommal, ami nagyon megviselt. Szerencsére békében váltunk el és a mai napig jóban vagyunk. A show-t egy játéknak fogom fel, jó kalandnak, amiben megmutathatom magam és esetleg még párra is lelek, vagy a műsorban vagy esetleg utána" – mondta Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.