Az RTL Klub szombaton induló párkereső show-jának szereplője, elmesélte, milyen pikáns kalandban volt része amikor Qatarba utazott.

A világ egyik leggazdagabb országába utazott Kata, a Vigyél el! szereplője, akit társaival együtt lekapcsoltak a dohai reptéren. 

Forrás: RTL Klub

„Amikor a qatari királylány esküvőjére utaztunk a hastánc csoporttal, szigorú ellenőrzésen estünk át, mindenkinek ki kellett nyitnia a bőröndjét és belenéztek a határőrök. Amikor végeztek és már indultunk volna tovább, egyszer csak utánunk jöttek az őrök, és egy csipke bugyit lebegtetve kérdezték, hogy melyikünkké. Kellemetlen volt a szituáció, mivel abban az országban csadorban járnak a nők és nem szokás a fehérnemű közszemlére tétele. Úgyhogy gyorsan elvettük tőle és egymás között visszajuttattuk a tulajdonosához" – kezdte Kata, aki 14 éve hastáncol és a legjobbak között van Magyarországon, ezért is hívták meg a királylány esküvőjére. A 28 éves lány január óta szingli és reméli, hogy a műsorban párra talál.

„Év elején, két év után szakítottam a párommal, ami nagyon megviselt. Szerencsére békében váltunk el és a mai napig jóban vagyunk. A show-t egy játéknak fogom fel, jó kalandnak, amiben megmutathatom magam és esetleg még párra is lelek, vagy a műsorban vagy esetleg utána" – mondta Kata.