Koltai Róbert: "A legjobb sztori kimaradt a műsorból"

Forrás: MTVA -
Koltai Róbert tévé műsor Fábry Sándor Fábry (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koltai Róbert remek sztorikkal szórakoztatja a nézőket a Fábry-show csütörtöki adásában. Az általa egyik legjobbnak ítélt sztori végül kimaradt, de a Life.hu olvasóival most megosztotta.

Annyi mindent mesélt Koltai Róbert színész-rendező Fábry Sándornak, hogy bevallása szerint az egyik legjobb történet végül véletlenül kimaradt, elfelejtette elmesélni. Ezt az évszázad egyik legnagyobb színpadi bakijának titulálta a közkedvelt Koltai.

Kaposváron játszottuk a Vállalkozó című darabot, ami egy sátorépítő vállalkozómunkásairól szólt. Mi színészek öten a munkásai voltunk, nagyon szomorú, hogy már csak ketten élünk az ötből. A darab elején egy ponyvát hoztunk a színpadra, amelyből egy óriási, város méretű lakodalmi sátrat kellett építenünk a vállalkozó lánya esküvőjére. Ez majdnem akkora volt, mint a kaposvári színház, így hatalmas fizikai munkát igényelt, mellette - a főszerepünkből kifolyólag - még szövegünk is volt. Alapot raktunk úgynevezett vakpadlóból, arra parkettatéglákból padlót, majd a sátor felállítása következett. A színházi műszak csak röhögött a markába, hiszen mi felépítettük majd le is bontottuk. A darab szerint szidtuk a főnököt és a vállalkozót, akinek csak egy mondata volt az első részben"mesélte Koltai.

Koltai Róbert Forrás: MTVA

A színdarab szerint a nagyfőnök a kész sátor tetejére szertartás-szerűen kihelyezett egy virágot, ehhez egy tűzoltólétrára volt szüksége.

„Hozza be a nagylétrát”- szólt a színész szövege, ami a premieren sehogy sem jutott az eszébe. Csak nézett rémülten körbe.

"Eleinte hatalmas feszültség lett, majd a nézők is mocorogni kezdtek. A létrafelelős Helyey László már feszengett, de a színész kolléga még mindig nem mondta a helyes szöveget.Végül Helyey Laci döntött és behozta létrát, magától odatette ahová kell, de a kolléga még mindig nem kapcsolt, csak ácsorgott lent. Mi már rosszul voltunk a visszatartott röhögéstől. Egyszer csak megmozdult az illetékes kolléga, elindult a létra felé, felmászott a sátor tetejére a virággal, és odafent hirtelen sajnos eszébe jutott a szövege. A létra tetejéről leszólt Helyey Lacinak, akit Fitz Patriknak hívtak a darabban. Krikszkrakszkrisz, hozza be a nagy létrát. Itt már a közönség is röhögött, ennél nagyobb baki nem kell”– emlékezett vissza a színész.

Kárpáti Rebekát nem érdeklik a pasikhttp://www.life.hu/sztarok/20150903-karpati-rebekat-nem-erdeklik-a-pasik-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlHanyagolta a pasizást idén nyáron Kárpáti Rebeka. A Jóban Rosszban sztárját jelenleg leköti a munka, a népszerű sorozatból egész júliusban dupla részeket forgattak. Emellett azért a pihenésre is szakított időt, barátnőivel többnyire egy-két napos kikapcsolódással töltötte a szabadidejét. TV + Sztárok--Van, ami még Cinthya Dictatornál is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20150903-cinthya-dictator-sokat-hisztizett-az-ezek-megorultek-forgatasain-nem-varga-viktor-miatt.htmlNézőként nevessünk vagy sírjunk az Ezek megőrültek című produkció mókás képkockáin? Cinthya Dictator, aki még nem került képernyőre, elárulta, hogy jól bevált hisztije nem maradhatott el a felvételeken. Volt, ami még nála is kiverte a biztosítékot.TV + SztárokOrigoZimány Linda gyökeresen megváltoztatja az életét, irodai alkalmazott leszhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-zimany-linda-ledoktoralt-es-hamarosan-mediajogaszkent-kivan-dolgozni.htmlZimány Linda hét évet keményen küzdött azért, hogy ügyvédi diplomát szerezzen, januárban ledoktorált. Hamarosan kiskosztümben fog küzdeni a személyiségi jogokért és médiajogért. Rablóból lesz a legjobb pandúr?TV + Sztárok--Tom Hanks fia teljesen felszívódott – már keresik!http://www.life.hu/sztarok/20150902-tom-hanks-fia-chet-eltunt-a-nyilvanossag-elol-apja-mar-magannyomozoval-keresteti.htmlA 25 éves Chet Hanks a saját Instagram oldalára töltött fel egy fotót, amelyen az olvasható, hogy mostantól távol tartja magát a különböző közösségi portáloktól. Így is tett, és egy hónapja nem adott életjelet magáról.TV + SztárokAFPKiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Szerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Szavazz! http://www.life.hu/sztarok/20150803-szerinted-ki-minden-idok-legmenobb-sorozatkaraktere-szavazz.htmlSzerinted ki minden idők legmenőbb sorozatkaraktere? Melyik szereplővel tudtál a leginkább azonosulni? Ki az, akinek sorozatbeli szerepe a leginkább hatással volt rád az elmúlt években, aki a mindennapjaid részeként a te életedet is kicsit jobbá tette? Szavazz, és válasszuk meg együtt Magyarország legmenőbb sorozatkarakterét!TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.