Három évvel ezelőtt Balogh Tamás élő adásban kérte meg szerelme kezét, aki természetesen igent mondott. Augusztus 29-én a magyar rádiósok történelmet írtak, hiszen ők lettek az első olyan pár, akik élő adásban mondták ki a boldogító igent. 

A szertartás rendkívül meghatóra sikeredett, és több ezer hallgató "vett részt" a 89.5 Music FM műsorvezetői életének egyik legfontosabb napján. A hajnalig tartó mulatozás után a szerelmesek útra is keltek, és Szicília felé vették az irányt. Petra és Tomi mielőtt megmártózott volna a Földközi-tenger egyik mesés tengerpartján, örömmel nyilatkozott a Life.hu-nak az esküvőjükről, és a nászútjukról, egyenesen Olaszországból.

Pordán Petra és Balogh TamásForrás: Facebook/Pordán Petra

"Az egész esküvőt mi szerveztük. Az ételeket, a zenét, sőt, még a helyszínt is mi készítettük elő, és foglaltuk le. Így feladatok tömkelegével kellett ugyan szembesülnünk, de megérte. Nagyon sok segítséget kaptunk a barátainktól, amiért örökre nagyon hálásak leszünk. Mindig is szabadtéri lagzit szerettünk volna, így a gödöllői dombság közepén, Domonyvölgyben mondtuk ki a boldogító igent. A szabad ég alatt volt felállítva egy kis kapu, az alatt házasodtunk össze. Kicsit olyan volt, mint egy amerikai filmben. A ruhaválasztásnál egy egyszerűbb fazon mellett döntöttem, aminek a felső részét kristályok borították. Tominak volt egy hatalmas meglepetése is a számomra. Tudta jól, hogy az egyik kedvenc énekesem a Fehérvári Alfréd. Megszervezte, és elhívta az esküvőnkre a Freddie, aki egyszer csak elkezdett énekelni a színpadon. Nagyon örültem neki, és szinte elállt a szavam." - mesélte Petra, aki szerelmével a szertartás után szinte rögtön repülőre ült. 

Petra és Tomi az olasz tengerpartonForrás: Facebook/Pordán Petra

"A nászutunkat azért Szicíliába töltjük, mert itt rengeteg látnivaló van, és a tenger miatt több extrém kalandot is kipróbálhatunk. Az Etnát, és Palermót mindenképpen megnézzük, de szeretnénk elmenni a Keresztapa című film itt felvett jeleneteinek helyszínéhez is, ez első helyen szerepel a listánkon." - mondta a csinos műsorvezető, aki elmondta, hogy bár szeretnék már egy kisbabát, még várni fognak a gyermekáldással egy kis ideig.