A legutóbbi fejlemények szerint a rendőrség pontot akart tenni az immár 8 éve eltűnt Madeleine McCann ügy végére, ám a legfrissebb jelentések most arról szólnak, hogy együtt dolgozik tovább a portugál és a brit rendőrség a kislány ügyén.

A lisszaboni rendőrség megerősítette a hírt, miszerint júliusban levelet kaptak a brit Scotland Yard nyomozóitól, akik biztosították őket arról, hogy továbbra is számíthatnak a segítségükre a nyomozás során.

Forrás: Origo

 „Ez a levél mutatja, hogy a nyomozás továbbra is életben van.

Mind a portugál, mind a brit rendőrség emberei együtt dolgoznak azon, hogy kiderítsék, mi történt Madeleine-nel. Nem vesznek búcsút az ügytől – nyilatkozta a Mirrornak a portugál rendőrség egyik forrása. Madeleine McCann 2007-ben tűnt el szülei portugáliai nyaralójából 2007-ben. Az akkor 4 éves kislány édesapja és édesanyja egy közeli étterembe mentek vacsorázni, mire visszaértek, Madeleine nem volt az ágyában.

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai
Tavaly március végén különleges videó jelent meg, melyben arra hívják fel a szülők figyelmét, hogy gyermekeik milyen könnyen elcsábíthatók, és elrabolhatók. A legnagyobb probléma, hogy a legtöbben azt hisszük, velünk ez nem történhet meg. A baj azonban bármikor bekövetkezhet.A Life.hu szomorú és különleges történeteket gyűjtött össze.