Kulcsár Edina Facebook-on állt ki a menekültek mellett

Facebook menekültek Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő nem tudta tovább tűrtőztetni magát és hivatalos Facebook oldalán leírta, hogy mit gondol a menekültügyről. 

Irománya után kapott hideget-meleget. Rengetegen felháborodtak, de talán annál is többen egyet értettek vele és megosztották a gyűlölködés-ellenes felhívását.

Edina posztját teljes egészében alább elolvashatod.

Kaotikus helyzet!!! Eddig nem kívántam a MENEKÜLT kérdésben ,,megszólalni", de ma reggel nem tudtam aludni, és láttam...

Posted by Edina Kulcsar on 2015. szeptember 3.

Facebookon kért segítséget Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150906-facebookon-kert-segitseget-szabo-gyozo.htmlSzabó Győző a Facebookon kér segítséget, hogy segítsenek megtalálni ellopott robogóját.TV + Sztárok--Együtt úszkál a tengerben Tolvai Reni és Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20150906-egyutt-uszkal-a-tengerben-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras.htmlCipruson nyaral a sztárpár, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András.TV + Sztárok--Budapestre érkezett Mr. Bean!http://www.life.hu/sztarok/20150906-budapestre-erkezett-rowan-atkinson-mr-bean.htmlMa érkezett meg Budapestre Rowan Atkinson brit komikus, aki Maigret felügyelőt alakítja két Magyarországon készülő brit televíziós produkcióban – számolt be róla az MTI.TV + SztárokAFPIkertornyok: Megtalálták Angelina Jolie hasonmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-angelina-jolie-hasonmasa-chelsea-marr.htmlA 24 éves Chelsea Marr megszólalásig hasonlít a világ egyik legszebb nőjére, Angelina Jolie-ra.TV + SztárokOrigoSosem találnád ki, melyik sorozatért rajong Erzsébet királynő!http://www.life.hu/sztarok/20150905-erzsebet-kiralyno-kedvenc-sorozata-a-downtown-abbey.htmlBrian Hoey, a királyi család önéletrajzírója kotyogott ki a minap elég meglepő információkat Erzsébet királynőről. Az uralkodó ugyanis valódi sorozatfüggő, a kedvence pedig nem más, mint a Downtown Abbey. TV + Sztárok--Ezért fogadta vissza Stohl Andrást az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-ezert-fogadta-vissza-stohl-andrast-az-rtl-klub.htmlAz RTL Klub születésnapi partiján a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Stohl Andrást kapta mikrofonvégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.