Lubickol új műsorában a legendás műsorvezető, aki sok újdonsággal találkozott a forgatásokon. 

Tizenhét év után újra a képernyőn Endrei Judit, a Magyar Televízió korábbi bemondónője, akit az elmúlt közel két évtizedben többször megkerestek különböző műsorokkal, de egészen mostanáig nem mondott igent egyik felkérésre sem – írja a Blikk 

Endrei Judit: "Remélem, lassan tényleg én következem!"
17 éve már csak vendégként láthattuk a médiában, pedig 20 éven át - talán mondhatom - szinte mindenki "Juditkája" volt. Korhatártalanul gondolkodik, dolgozik és létezik. Endrei Judittal Szily Nóra beszélgetett.
Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Vagy nem volt kedvem, vagy nem olyan helyre hívtak, ahova mentem volna" – vallott az okokról Endrei, aki jövő héttől A nő háromszor című műsorban lesz látható az ATV-n. "Beszélgetőtárs vagyok. Tetszik ez a helyzet, hiszen ugyanazt kell csinálnom, mintha otthon lennék: érdekes emberekkel kell beszélgetnem. Ebben a szerepben most lubickolok, eljátszadozom kicsit megint, hiszen a tévézés mindig is az életem része volt, és az is lesz" – mondta a műsorvezető, aki sok újdonsággal találkozott.

"Elsőre az volt az érzésem, hogy sokkal több ember van bent a stúdióban, mint anno. Másodszor pedig az tűnt fel, hogy mennyivel több ember segít egy szereplőnek. Értem ezalatt a sminkest, a fodrászt, az öltöztetőt. Az utóbbival rögtön úgy kezdtük, hogy rámutattam pár darabra, hogy melyiket szeretném felvenni. Ő meg mint egy rossz kisgyereket, szép szóval rávett arra, hogy próbáljam fel mégis az általa kiválasztott ruhákat. Végül pedig még tetszett is az eredmény" – magyarázta Judit. 

Endrei Judit idősek otthonába költözik
A Life.hu cikkéből megtudhatod, miért döntött így a műsorvezető, aki még aktívan tevékenykedik, könyveket ír, és ha hívják, egy-egy műsorban is szívesen részt vesz.