A legfrissebb sajtóértesülések szerint egy harmadik személy is tartózkodott az Oscar-díjas színész kaliforniai otthonában az öngyilkosság estéjén.

Immár egy éve, hogy Robin Williams önkezével véget vetett az életének, a világ azonban azóta sem tudja túltenni magát minden idők egyik leghíresebb nevettetőjének halálán.

Robin Williams és lánya, ZeldaForrás: AFP/Frederic J. Brown

A nyomozás eddigi állása szerint az Oscar-díjas színészen kívül csak asszisztense tartózkodott a sztár kaliforniai otthonában azon a bizonyos estén. Az egyik családtag által felbérelt magánnyomozó azonban kiderítette: nem kettesben, hanem hármasban voltak otthon, hiszen Williams masszőre is a házban volt aznap este - tudta meg az In Touch magazin. A kérdés már csak az: vajon mi okuk volt titkolni a tényt egészen idáig? 

5 film, amiért sosem felejtjük el Robin Williamst
Elment Robin Williams, de felejthetetlen filmjei velünk maradnak. Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Nagy színész volt. Íme, 5 film, amiért örökre emlékezni fogunk rá.