Sosem találnád ki, most mivel sokkol Amerika hírhedt bűnözője, Charles Bronson

Forrás: Twitter -
agresszió bűnöző Charles Bronson tréning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra hallatott magáról a világszerte ismert rab, Charles Bronson, aki előszeretettel gyűjt pénzt beteg gyerekek számára. 

Egy amputált lábú lánynak krokodilos rajzott küldött, egy beteg kisfiú megsegítésére pedig gyűjtést szervezett Charles Bronson, a hírhedt börtöntöltelék. Talán mégsem olyan szörnyű ember, mint sokan gondolják?

Forrás: Twitter

A negyven éve börtönben ülő Bronson újra jó oldalát csillogtatja: részt vett egy agresszió kezelési tréningen. Már a háromlépcsős program második részét teljesítette sikeresen. Hat hónap helyett három évig tartott Bronsonnak a második szintet teljesíteni, volt ugyanis néhány visszaesése. Egyszer például az egyik börtönőrre támadt rá.

A 62 éves rab, aki naponta 1000 fekvőtámaszt nyom le a cellájában, szeretne megváltozni, és egy teljesen új emberré válni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.